Colour B4 (extra) 3 évig festett fekete hajra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 16:48
1/5 anonim válasza:
Kétlem, hogy sikeres. Nekem 1 évig volt fekete, és vörös lettem tőle.
2/5 anonim válasza:
Minél több ideig (több évig) volt fekete hajad annál sötétebb barna lesz az eredmény. Szerintem neked is barna lesz.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Pont most próbáltam: nekem ilyen inkább vöröses, mint barnás eredményt hozott. Tetszik. :) És nekem is előtte 3 évig volt festve a hajam. Minden öblítés 10 perces volt nálam, ja és a végén (másik kérdezőnél adott válasznál olvastam ezt a trükköt) tettem még rá hajbalzsamot. Én meg vagyok elégedve az eredménnyel, komolyan. Főleg, mert már (szakítás utáni 4 hónappal későbbi újrakezdés= önmagam "újraépítése", összeszedése...stb...) nagyon meg akartam szabadulni a feketétől. Nem roncsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!