Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem szeretnék lebarnulni,...

Nem szeretnék lebarnulni, kicsit sem! Nincs valami praktika ami lebarnulás ellen véd nagyon?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nem ide való a kérdés, ezért elnézést kérek,de nem tudom hova illene leginkább...
2009. máj. 13. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon magas faktorú naptej, és próbálj ne a napon tartózkodni.

Járj hosszúszoknyában, esetleg egy dresszben és széles karimájú kalapban. :D

Ha fiú vagy, a naptej marad, és próbálj olyan ruhát húzni, ami "árnyékot vet rád" (pl. baseball sapka, stb.)

2009. máj. 13. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon magas faktorszámú krémet használj mindig, amikor kimégy az utcára, meg esetleg napközben is kend be vele magad, ez talán megvéd a barnulástól. Szerintem ezekkel az arcodat is nyugodtan kenheted. Amúgy piszok drágák a jobb minőségű naptejek, és minél magasabb faktorszámú, annál drágább....
2009. máj. 13. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ohh... cseréljünk, én meg fehér vagyok mint egy hulla :S

komolyan még egy hulla is megirigyelhetné a színem :D

igen nyilván a naptej az jó lesz és viselj szellős ruhát idén ha jól tudom amúgy is divatban van a hippy stílus

2009. máj. 13. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
tisztázzunk valamit! A naptej nem a barnulástól véd meg, hanem az uv-sugárzástól meg a leégéstől. De amúgy akármilyen módszer, ruha, amivel ném éri a nap a testedet
2009. máj. 13. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Hát öltözz be elég keményen...más módszer nem igazán van.Vagy bőátültetés :D ezt a butaságot...gyönyörű a barna bőr
2009. máj. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!