Nyomtak már rágógumit a hajadba?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kiszedni a rágót a hajból?2009. máj. 13. 18:11
1/13 anonim válasza:
Hát próbáld meg darabokra szedni, és vhogyan kicsipegetni a hajadból. Én egyszer kefével a nagyját kirángattam (elég sok erőt kellett belefektetni:P), a maradékot pedig hajszálanként. Sok sikert!
3/13 anonim válasza:
Nem, nem olló! Fogsz egy kis jégkockát vagy valami jegeset. Jól lehűtöd és úgy ki tudod szedni fésűvel. Utána a többi darabot kiszeded hajszálanként. Én így szoktam mert nagyon sokszor ragad bele sajnos sokat rágózom.
4/13 anonim válasza:
ruhából vasalóval meg sebbenzinnel lehet..
vagy megpróbálod sebbenzinnel, vagy acetonnal, vagy pedig teszel rá vmi rossz anyagdarabod, és hajvasalóval átmégy rajta, és ha minden igaz átragad a ruhára.
5/13 anonim válasza:
nekem beleragadt egyszer strandon a sajátom.. vizes is volt meg kócos is a hajam és pont a fejem tetején.. el sem tudom képzelni, h csináltam.. én is kefével rángattam ki két sírás között:D
6/13 anonim válasza:
Én suliban egyszer beledőltem, mivel a falra volt ragasztva. Egy darabig tépkedtem, de egyre többe ragadt bele, szóval levágtam a hajamból, a rágóval együtt. Azóta is észreveszem, hogy honnan hiányzik, de a többiek azt mondják, hogy nem látszik.:D
7/13 anonim válasza:
Kiskoromban szinte naponta aludtam el este rágóval a számban. Reggel acetonnal(körömlakklemosó) szedte ki anyukám a hajamból a rágót.
Pedig derékig érő hajam volt akkor is :)
Nem kell olló!
8/13 anonim válasza:
Ha az enyémbe valaki beleragasztotta volna, akkor tuti, h már nem élne...
9/13 anonim válasza:
nekem is ragadt a hajamba rágó. eszeme jutott hogy ha rögtön csokievés után rágóztam, elkezdett az szétfoszlani. tehát rohantam a hűtőhöz, összerágtam egy kis csokit, majd beledörzsöltem a rágós hajamba. nem is tépte a hajam. simán kijött. a csokit megy samponnal mostam ki. :)
10/13 A kérdező kommentje:
érdekes, amit írtál, nemrég hallottam, hogy mogyorókrémmel vagy micsodával is jól ki lehet szedni a hajból, valahogy körülötte be kell kenni vele a hajat, és könnyebben lejön... valahol olvastam nemrég
2009. júl. 7. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!