Valami tipp, hogy ne legyek foltos az önbarnítótól?
Figyelt kérdés
Garnier2009. máj. 12. 20:37
1/4 anonim válasza:
Én eddig az összes barnítótól amit eddig próbáltam foltos maradtam néhány helyen!Pedig előtte zuhiztam jól megdörzsöltem magam,egyenletesen vittem fel de mégis....
Most a DM-es Sundance sprayt próbáltam mondjuk valamivel jobb mint az eddigiek..
3/4 anonim válasza:
én is a garniert hasznàlom, sose voltam foltos! Bàr a börradirozàsa fontos! Kàvé zaccal szoktam radirozni :) pici vizzel és tusfûrdövel elkevered egy tàlkàban, majd magadra kened és jol ledörzsölöd a börôd!Nem elhanyagolando tény, hogy a koffein tartalma miatt feszesiti is a bört! :)
4/4 anonim válasza:
A radírozás talán segíthet, illetve ha jó minőségű szert használsz. Bár én egyszer próbáltam ki és én is nagyon foltos lettem. Inkább szolizok, nekem nem jött be sajnos az önbarnító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!