Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a rossmanos...

Mi a véleményetek a rossmanos naptejről? (sunozon)

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen borzalmas: mikor magamra kenem, egy fehér viaszréteget képez, eloszlatni nem lehet, nem szívódik be, utána az ember ragad, mint a Technokol... A 30-as faktorú, tubusos krémről beszélek, lehet, a spray nem ilyen gáz. Soha többé nem veszek rossmanos napozószert.
2009. máj. 12. 12:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Hm...de jó lett volna ezt a kérdést még tegnap feltenni... :( ugyanis akkor vettem meg a 20 faktorosat. Gondoltam olcsó és remélhetőleg jó is. Úgy hallottam, hogy vagy a Dm, vagy a rossmann saját márkás termékei nagyon jók, de nem emlékeztem már, hogy melyiké. De ezek szerint a DM a befutó. Ma is okosabb lettem, köszi. :)
2009. máj. 12. 12:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Jelentem kipróbáltam :) Szerencsére semmi olyat nem tapasztaltam mint te, persze először nagyon keveset kentem magamra, féltem a technokol hatástól :D De szépen csillog a bőröm,nem ragad és még az illata is kellemes a bőrömön.
2009. máj. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!