Rossmanos akciós újságban láttam mini hajvasalót,1400 Ft-ért. Szerintetek megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Természetesen nem az egész hajamon használnám, mert van rendes hajvasalóm is, hanem csak ilyen ,,igazító hajvasaláshoz" használnám, amikor nem vagyok otthon. Szerintetek?2011. márc. 15. 11:33
1/4 anonim válasza:
Így,hogy nem az egész hajadon használnád,szerintem megérné megvenni.Ha az egész hajadra szeretnéd,nem jó ötlet,mert valószínüleg elég gyenge lehet.
2/4 anonim válasza:
csak méretét tekintve különbözik a rendestől
nekem van ilyen kicsi is pár éve,ezt viszem magammal
és ugyanugy ki lehet vele az egész hajat,csak kicsit több idő
3/4 anonim válasza:
nem lehet, h elírták, szerintem 14ezer forint, mert egy hónapja néztem a rossmanban a minivasalót, de valami 10ezer felett volt, az tuti, én is azt gondoltam, veszek, mert tök jó, meg minden, de amikor megláttam az árát....
4/4 anonim válasza:
Nem írták el, valóban van most akcióban. Szerintem megérné, utazáshoz, vagy mikor egy barátnőnél, barátnál alszol, hogyha egy-egy tincset elfeküdtél, átszaladsz rajta és kész is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!