Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Javulhat még a bőröm? Aknesolt...

Javulhat még a bőröm? Aknesolt használok.

Figyelt kérdés

2 hónapja használok a pattanások ellen Aknesol ecsetelőt.

Annyiban használ, hogy a meglévő pattanásokat eltünteti, nincsenek nagy, gyulladt pattanásaim, gyorsabban eltűnnek.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek várhatok még további javulást? Hogy ne csak a meglévőeket tüntesse el, hanem megelőzze az újabbak kialakulását is.

Esetleg aki használta, leírná a tapasztalatait?

2011. nov. 23. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Mivel nem tudod, hogy hol fog legközelebb előjönni, ezért nem tudod megakadályozni, ha csak nem kened be magadat mindenhol :D

Mellesleg, hol kapni még Aknesolt? Voltam 2 rossmanban, dm-ben meg gyógyszertárban is. Rossbannban azt mondták már nem forgalmazák, másik kettőben meg, hogy elfogyott:S

2011. nov. 23. 18:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Az egész arcomra használom. Hidratáló krémmel kenem, így nem szárít.

Én patikában vettem.

2011. nov. 23. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
DM-ben sem forgalmazzák már, én is patikában találtam.
2011. nov. 23. 19:33
 4/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Mennyire vagy pattanásos?Én nagyon az voltam, főleg a homlokom..kipróbáltam indent..de tényleg mindent!!Még az aknesolt is...sztem csak rövid távon hat..nem csak elmúlnia kell, meg is kell előzni a patikat! Én egy idő után már meguntam a sok próbát és a sok sírást, és elmentem bőrgyógyászhoz...Először is két hónapig Tenutant szedtem, ez egy antibiotikum.Mellette pedig(még most is hazsnálom) reggel-este Effaclar arclemosó habzó gél(3000Ft), este Differin gél(csak patira), reggel Duac gél a pattanásos felületre, és erre lehet kenni alapozót is ,de csak olajmenteset. Júniusba kezdtem ezt,szeptemberre nagyon nagy javulás. Most végre újra van önbizalmam,alig van patim, ami kijön hamar elmúlik.Pedig tényleg durva volt homlokom.

Szóval inkább menj el bőrgyúgyászhoz, hidd el én tényleg mindent kipróbáltam. Bocsi h hosszú lett:) pusy

2011. nov. 24. 16:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem nem nagyon feltűnő, mert egész kicsi, bőr alatti pattanásaim vannak, viszont ezeket elég nehéz eltüntetni.

Ha nem segít az Aknesol, el fogok menni bőrgyógyászhoz.

Köszi a válaszodat! :)

2011. nov. 24. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szia.én is azt használok és szerintem jó este és reggel szoktam bekenni 2-3 nap mulva elmúlik és én a gyógyszertárba vettem.
2011. nov. 25. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is így szoktam. Te mióta használod? Nálad megelőzi az új pattanások kialakulását?
2011. nov. 26. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
igen nekem megakadájoza hogy kinőjön de amugy már nem használom mert egy sincs rajtam :) ésés 1 hónapja hasaználom/használtam
2011. nov. 30. 13:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Remélem nekem is segíteni fog.
2011. dec. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!