Milyen arctisztítót vegyek, amiben nincs alkohol? Aknesolt használok sokáig, de már unom, hogy alkohol is és sajnos így jobban kiszárítja a bőrömet.
Vagyis arctonikot. Elírtam bocs. Arctisztítóba Garnie Pure 3 in 1-bent használok.
Szóval milyen arctonikot vegyek, ami táplálja is egyben a bőrömet, és nem szárítja ki, és viszonylag jó a pattanásokra és hamar elmúlassza őket?? Terméknevet tudnátok mondani?
Ja és ami nem olyan drága max ilyen 1100 ft körül van...Tudtok ilyet ?:S
Köszönöm , ha tudtok segíteni!
/L
Tegnap vettem Garnieres tonikot,egyelőre nagyon bevált. :) 900 ft volt akciósan a Tescoban. :D
18L
Nem jó termékeket használsz, ezek mind tele vannak salycillal ésé ez még jobban szárítja abőrt. A Garnier sem jó, eleve az szárít a legjobban.
Vegyél a DM-ben Alverdét, gyógyiszapos termékcsaládot. Ebben legalább van természetes anyag és ellenőrzött BIO.Ezeket meg hagyd a francba, több kárt csinálsz, mint hasznot.
Köszönöm a válaszokat
Hm. A garnier-ben is van ilyen? Nem tudtam. De akkor milyet vegyek garnier helyett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!