Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Belissima Creativity vagy...

Belissima Creativity vagy Remington S9950? melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

ugy tudom hogy a Remington S9950 az avokádo olajas de sehol nem irnak rola a jellemzöknél...

A Belissima meg Hajas Laci ajánlásával van ö pedig mester fodrász akkor melyik a jobb??? Ja és lécci árat is irjatok mind2öröl és Tescoban lehet venni?

2009. máj. 11. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem a hajas lacis van!

hát nekem nem vált be annyira 2-3 szor kell végig huzni a hajamat 200 fogok mig sima lesz és az enyim nem annyira göndör!

volt nekem babyliss az sztem jobb volt!

de hát kinek a pap kinek a papné!!!!!

2009. máj. 11. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem remington van és az vált be :)
2009. máj. 11. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem is hulámos nekem az nem lenne baj hogy 3zor kell végig huzni a hajon csak legyen tartos mert mikor megcsinálom magamnak kb 2ora mulva ugan olyan és most csöves hajvasalom van:D am köszi h irtál
2009. máj. 11. 14:20
 4/10 A kérdező kommentje:
és tényleg avokádos?
2009. máj. 11. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan van és mikor melegszik nagyon jó illata van, az avokádó miatt.
2009. máj. 11. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia én mindkettőt kipróbáltam többször is, és a Remingtont vedd meg =D nagyon szuper a hajas lacival tényleg többször átkell húzni. Azt én is imádom mikor melegszik fel és hajvasalás közben is az a finom avokádó illat van =D
2009. máj. 11. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Én remingtont még nem próbáltam, nekem hajas lacis van és elég 1x-2x végighúzni és nekem tartós is. Kb hetente 2X vasalom vele a hajam, szal nem csak aznap látszik meg hanem utána is...
2009. máj. 11. 19:36
 8/10 A kérdező kommentje:
na nekem meg pont olyan kell ami másnap is látszik hogy egy héten elég legyen 1-2szer vasalni köszi a válaszokat szerintem az ár fog donteni.
2009. máj. 11. 20:15
 9/10 anonim válasza:
66%
Nekem Imetec van, azért vettem ilyet mert ez lényegesen olcsóbb volt mint a Remington. Egyébként barátnőim szerint is jobb a Remington, nyilván ezért drágább, mint a többi.
2009. aug. 29. 23:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem Remington van, [s1051] és tegnapelőtt vasaltam ki, és még mindig egyenes. Igaz nem szögegyenes... de nekem megfelel. :)
2010. jan. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!