Belissima Imetec Creativity hajvasalóról vélemény? Nekem olyan van (200fokig lehet vasalni) de én nem tudom szépen kivasalni. Én vagyok béna, vagy tényleg nemjó? Amúgy nagyon dús és száraz a hajam.
Figyelt kérdés
14/L2010. jún. 23. 19:18
1/9 anonim válasza:
Apró tincsenként vasald úgy biztos sikerülni fog, nekem mindig beválik:D.Ugyanilyen hajvasalóm van és tökéletesen meg tudom vele csinálni, pedig erős szálú göndör hajam van.
2/9 A kérdező kommentje:
értem :)mepgróbálom :D
2010. jún. 23. 20:17
3/9 anonim válasza:
Nekem fél év után bedöglött. Az agyvérzés kerülgetett.
4/9 A kérdező kommentje:
uhh.. nekem már több mint egy éve megvan :) másfél éve pontosan ^^
2010. jún. 26. 09:56
5/9 anonim válasza:
Nem te vagy a béna, azok szerintem sem vasalnak olyan jól. Még ha nagyon aprólékosan is van vasalva akkor sem totál egyenes.
6/9 A kérdező kommentje:
hát értem..pedig én a szögegyenes hajakat kedvelem :( akkor látom nem jó választás volt..remington-t nagyon dícsérik..de most szüleim tuti nem örülnének ha bejelenteném h kidobom a 13000ftos hajvasalót,és veszek újat :/ mind1. egy ideig még valahogy kibirom vele..:)
2010. jún. 26. 14:24
7/9 anonim válasza:
a Bellissima hajvasalókkal megkell tanulni hajatvasalni, ugyanis hivatalosan nem amatőrök kezébe találták ki, hanem fodrászoknak, a titka az hogy nem szabad gyorsan húzni a hajvasalót, de túl lassan se, és vékony széles tincsenként kell haladni, nem vastag tincsenként, legyen a tincs alig pár hajszál vastag, (max 1cm vastag) de legyen széles (kicsit keskenyebb mint a hajvasaló lapja) és 180 foknál nem szabad magasabb fokon vasalni a hajat, és akkor tuti hogy egyenes lesz, én ezt használom amióta megjelent a bellissima első hajvasalója (eddig a legelsőt és az új style creatort vettem meg, hihetetlen mennyit fejlődött a technológiája 2 év alatt) és én azóta más márkára ráse néztem
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D megpróbálom így. hát igen, én elég amatőr és béna vagyok ilyen dolgokhoz.. :S
2011. jún. 19. 15:48
9/9 anonim válasza:
hát bénának sosem szabad mondani magunkat, mert valamiben mindig jobbak vagyunk mint a másik:) Gyakorolni kell és idővel menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!