Házi praktika? otthon megtudom őket csinálni?
Szia!
A pattanásokra nem hiszem, hogy házilag tudnék valamit ajánlani,most lehetne sokféle módszert sorolni, de szerintem nem érnek nagyon semmit! (Gondolok itt pl a fokhagymára, élesztőre) Ha kevés pattanásod van, szerintem Aknesollal kezeld! Hogy a bőröd babapopsis legyen, próbáld ki a zselatin+ tej maszkot. 2 evőkanál tej, 1 evőkanál zselatin mikróban melegítve. Nem forró, de még meleg állapotban kend fel az arcodra. Ez a cucc összeszárad a bőrödön, és maradéktalanul lehúzható. Nekem ettől sima lett az arcom! De vigyázz, ne sokáig mikrózd, mert rohadt büdös! Hajlágyításra pedig szerintem vegyél arra specializálódott kozmetikumot,hiszen hatásosabb, mint mondjuk egy tojás, vagy oliva olaj, ráadásul olcsóbban is kijössz, és macera sincs vele! Tudnám Neked ajánlani a Schauma regeneráló hajápoló spray-ket, nekem karitévajas van, nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!