Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Házi praktika? otthon megtudom...

Házi praktika? otthon megtudom őket csinálni?

Figyelt kérdés
bőr és haj tanács kéne !a bőröm kicsit pattanásos (1-2 pattanás van rajta) de azokaz el szeretném tűntetni. meg "babapopsi" puhaságú pofit szeretnék :3 azt hogy lehet itthon elérni? szappanal? a hajamat meg hogy tehetem lágyabbá? dróthajam van.. göndör amúgy . azt úgy halotam hogy tojás fehérjével kell de nem biztos. tudtok segíteni? :) 14/L
2011. nov. 17. 08:50
1 2
 1/11 Csaba680608 válasza:
Arcra,tejes,élesztős pakolás. Hajra,mosás után gyenge ecetes öblités. Tojásfehérje érősíti, tehát keményíti a hajat.
2011. nov. 17. 08:57
 2/11 A kérdező kommentje:
a hajra az ecet nem arra való hogy a tetvek le jöjjenek? xd amúgy arcra meg az élesztőt keverjem el a tejbe kés kész?
2011. nov. 17. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A pattanásokra nem hiszem, hogy házilag tudnék valamit ajánlani,most lehetne sokféle módszert sorolni, de szerintem nem érnek nagyon semmit! (Gondolok itt pl a fokhagymára, élesztőre) Ha kevés pattanásod van, szerintem Aknesollal kezeld! Hogy a bőröd babapopsis legyen, próbáld ki a zselatin+ tej maszkot. 2 evőkanál tej, 1 evőkanál zselatin mikróban melegítve. Nem forró, de még meleg állapotban kend fel az arcodra. Ez a cucc összeszárad a bőrödön, és maradéktalanul lehúzható. Nekem ettől sima lett az arcom! De vigyázz, ne sokáig mikrózd, mert rohadt büdös! Hajlágyításra pedig szerintem vegyél arra specializálódott kozmetikumot,hiszen hatásosabb, mint mondjuk egy tojás, vagy oliva olaj, ráadásul olcsóbban is kijössz, és macera sincs vele! Tudnám Neked ajánlani a Schauma regeneráló hajápoló spray-ket, nekem karitévajas van, nagyon jó!

2011. nov. 17. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami! Ez a zselatinos maszk egyébként pórustisztításra alkalmazandó! Utána kend be az arcodat vékony rétegben mézzel, 20 perc után mosd le langyos vízzel! Legalábbis nekem ez nagyon bevált, és egészséges is! Az ecet pedig nem tetvekre van, viszont én kipróbáltam, nekem semmi eredménye nem lett!
2011. nov. 17. 09:11
 5/11 A kérdező kommentje:
és milyen zselatin kell? mert van itthon de az ilyen sütikre való azis jó?
2011. nov. 17. 09:16
 6/11 Csaba680608 válasza:
Az ecetes öblites ősi praktika a haj lágyabbá tételére(feleségem 20éve használja). Az élesztős tej ua pepesen felrakni ,szaradas után kézzel ledörzsölni(kb0.5cm réteg),majd langyos vizes öblítés.A módszer biztos!!
2011. nov. 17. 09:17
 7/11 Csaba680608 válasza:
Ha jól olvastam házi praktikat keresel.
2011. nov. 17. 09:20
 8/11 A kérdező kommentje:
és Csaba hogy csináljam? öntsem rá a hajamra az ecetet és mossam le ? vagy hogy?
2011. nov. 17. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Sima étkezési zselatinról beszélek, amit sütéshez szoktak használni, igen!
2011. nov. 17. 09:23
 10/11 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2011. nov. 17. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!