Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez a haj jól állna?

Wazzup14 kérdése:

Szerintetek ez a haj jól állna?

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó, hogy a mostani hajam stílusom ( ami már kb. 4-5 éve megvan ), nos hát ráuntam. Magas homlokom miatt nem annyira áll jól ( saját vélemény szerint ) a felzselézett haj, ezért is hordok hosszabb, vasalt 'emos' hajat, viszont nem vagyok semmiféle emo vagy ilyesmi. Csak így próbálom kompenzálni a magas homlokom. Csak már ráuntam, és valami rövidebb kicsit felzselézett hajat akarnák.

Szerintetek ez jól állna? tudom, így vakon nehéz.. de egy magas homlokhoz kellene mérni..

[link]

2011. nov. 15. 22:59
 1/5 A kérdező kommentje:

ja és még annyi, hogyha tudtok valamit ajánlani még, akkor azt leírhatjátok:)

Előre is köszi!:)

2011. nov. 15. 23:01
 2/5 anonim válasza:
Így hogy nem látjuk az arcod nem fogjuk tudni megmondani jól állna e... mert az egy dolog hogy szerinted magas a homlokod.. de annyi féle arckarakter van.. hogy lehet egy magas homlokúnak jól állna a másiknak már nem.. vannak már olyan programok amikkel be tudsz illeszteni magadnak új hajat és ott megnézheted... ;) ezt így nem lehet megmondani...
2011. nov. 15. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

bocsi, a képet elfelejtettem :))

2011. nov. 16. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól állna. :) Helyes vagy!
2011. nov. 16. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
oh köszii:)))
2011. nov. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!