Ricinusolajosok! Most akkor hogy van ez? (többi lent) sűrgős
Figyelt kérdés
Így kell használni hajra? Megmosom a hajam samponnal..(balzsamot is rakjak a hajam végére?)..utána egyből vizesen tegyem rá vagy törölköző szárazon?..És akkor mivel keverjem össze a ricinusolajat..hogy vigyem fel..melegítsem??..utána 2x.i mosásra tényleg kijön?..a kétszeri mosást úgy kell érteni hogy megmosom és megszárítom utána újra vagy egyből kétszer megmosom szárítás nélkül?..azt is hallottam hogy 2.ek. ricinusolajat keverni ugyanannyi olívaolajjal(ha nincs étolajjal(nálam az lesz))..vagy..2.ek. ricinusolajat összekeverni egy tojással?.most akkor melyik..írjátok le kérlek hogy ti mivel keveritek és hogy csináljátok részletesen lécci..köszönööm..:)..:D..2011. nov. 13. 11:29
1/7 anonim válasza:
mosás előtt tedd rá a hajadra, hagyd rajta több órán keresztül és tekerd be. (akár egész este is rajta hagyhatod ha van reggel időd megmosni). utána samponnal mosd le és kész. szerintem nem kell utána rá már balzsam, mert ez szinte ugyan úgy hat. de ha szeretnél akkor tehetsz rá azt is. szerintem hetente max. 1-2 alkalommal használd.
2/7 A kérdező kommentje:
oké..köszi..de szinte mindenki azt írta hogy vizes hajra kell..:o..de kössz..:))..
2011. nov. 13. 12:21
3/7 anonim válasza:
Száraz hajra kell kenni, és még a hajmosás előtt. Mikróba pár másodpercig melegítsd. Nem kell hozzá semmilyen hajfestő ecset, a tenyereidbe öntsd. Jól dörzsöld be a fejbőrödbe, majd a hosszú részbe is. Utána tekerd be a fejed átlátszó fóliával (közértbe lehet kapni), majd erre rakj egy törülközőt, hogy melegem tartsa a hajad. Hagyd rakta pár órát (legalább 3-4 órát), vagy egy egész éjszakán át is hagyhatod. Ha letelt az idő, kétszeri hajmosással kijön a hajból az olaj. Utána száríthatod, és csinálhatod a frizurát mint máskor. Én az ég világon semmivel nem keverem a ricinust, (csak bonyolítják a tojással meg olivaolajjal) és így is nagyon szép tőle a hajam.
4/7 anonim válasza:
Épp azzal a fejem ülök, és pont úgy csinálom, mint a 2. írta
Csak én zuhanysapkát tettem rá. De van egy link, olvasd el: [link]
5/7 anonim válasza:
LWHWT ÉN VAGYOK A BÉNA, DE A HOXÁN HOL TUDOM MEGNÉZNI A HAJNÖVESZTÉSRŐL SZÓLÓ NAPLÓKAT?rámegyek a napló postra és utána hogy tudok konkrétra rákeresni?köszönöm
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönööm..^^..ment a zöld kéz mindenkinek..:DD..igen most már én is úgy csinálom mint a második..először vizes hajra tettem..de utána szárazra és a következőt is arra fogom..:))..itolsó..az jó..:D..amúgy írd be a fenti keresőjébe a hoxán..én is úgy kerestem..:D..
2011. dec. 19. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!