SÜRGŐS! Mit tegyek?
anya elvitt bőrgyógyászhoz, kaptam gélt meg kapszulát.
a kapszulát nem tudom lenyelni ( nem tudom mért, ilyen vagyok, semmilyen gyógyszer se megy le, még a tictac se)
a gél barátnőmnek se használt.....
már nagyon csúnya a bőröm. a doki is megmondta, csak azzal van a baj, hogy sebes...
nem lenne jó ötlet elmenni a kozmetikushoz, hogy kitisztítsa, eltűnjenek a sebek, de közbe szedni a gyógyszert és kenni a géllel??
szerintem jó ötlet, mert így nem tudnak visszajönni se..
anya nem nagyon akar elvinni, meg akarja várni még használ a gyógyszer...
de sajnos minden nap alapozóznom kell...
13/L
ha szét lehet szedni a kapszulát, szedd szét.
ha nem, törd ketté vagy törd össze, tedd bele egy kanálba a port, öntsd rá vizet és nyeld le egy pohár vízzel.
nehogy már ezen múljon, hogy szép lesz az arcod, vagy sem.
ha anyukád arra vár, hogy elkezdjen hatni a gyógyszer és látható eredménye legyen, sajnos beletelik pár hónapba... addig is kend az arcodat és szedd a gyógyszert.
A kapszulát inkább ne szedd szét, mert direkt azért vannak ilyenbe, mert csak bizonyos vegyhatásban oldódnak, attól függően, hogy hol kell, hogy felszívódjon a hatóanyag.
Ha tabletta formában van, akkor széttörheted. Akár még nutellával is bekenheted, ha úgy jobban csúszik :))
mi is szétszedtük a kapszulát... és az íze förtelmes, majdnem hánytam tőle...
szerinted jó ötlet a kozmetikus??
csak akkor jó ötlet a kozmetikus, ha utána nem zavar, hogy foltos lesz a fejed és nem fogod lealapozni az arcod.
amikor nekem volt pattanásos az arcom, esténként tettem fogkrémet a pattanásokra, az leszárította. ha meg nem mentem sehova, korrektort tettem rá. nekem ez is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!