Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A lány gazdag mégis magának...

A lány gazdag mégis magának vágja a haját? Ő azt mondta nekem hogy minek költsön fodrászra 1 évben egyszer elmegy és közben ha nő a haja mindig vágja elől magának.

Figyelt kérdés
Számomra abszurd ha valakinek ennyi pénze van ne engedné meg magának.. Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 3. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

FromOz komolyan a számból vetted ki a szót. Tényleg a csórók szoktak ilyet csinálni.

Számlákra, kenyérre nincs pénz, de azért az igények megvannak.

Kérdező:

Lehet, hogy pont azért olyan gazdagok, mert tudnak spórolni, nem költik el minden pénzüket sz*rságokra.

A jó kereset semmit sem ér, ha azt az utolsó fillérig elköltik.

2011. nov. 3. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jéézus ezt most komolya ?! Nem tudom hogy lehetnek az emberek kiakadva az ilyenért.... Én is megtehetem h fodrászhoz járjak akár havonta is .. DE egyszerűen voltam már 30 fordásznál és egyikse azt csinálta amit szerettem volna = megcsinálom én magam :) ha van hozzá ügyessége és kedve akkor miért ne? Én másoknak is szoktam vágni mert szeretem és tetszik is nekik :) Szomorú ha neked ez az "abszurd"...
2011. nov. 3. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ööö... zavar téged? Vagy mi?
2011. nov. 3. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy merülhet fel ilyen kérdés bárkiben is?? Nem vagy kicsit felszínes, kedves Kérdező??
2011. nov. 4. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát szörnyű, komolyan. Amíg volt frufrum, én sem rohangáltam ezért a fodrászhoz, mivel én ezerszer jobbra csináltam meg.

Mióta hosszú a hajam, azóta meg abszolút nem megyek fodrászhoz, sosem azt kaptam, amiért fizettem. Levágom magamnak, megcsinálja anyukám, de akkor az olyan, amilyet akarok.

Ez nem pénz kérdése, nem ettől lesz valaki igénytelen. Ha szét van törve a haja, vagy nagyon nyomorékul néz ki a végeredmény, akkor az már inkább az.

(Van egy haverom, utolsó csöves rockernek néz ki, mert így érzi jól magát. Pedig megtehetné, hogy az utolsó divat szerinti nyálgép buzernyákok legmenőbbike legyen. :D Ennek ellenére milliomoscsemete. Aki pont azért ilyen, mert utálja a nyálverő embereket, mint pl a tesója, aki folyton körmöshöz, fodrászhoz rohangál, csak mert megteheti. :D)

2011. nov. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!