Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol talalok meg ilyen kepeket?...

Hol talalok meg ilyen kepeket? ! (lennt a link) es kivacsi lennek arra is hogy otthon hogy tudnam elkesziteni magamnak ezt? !

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 6. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon szépek a frizurák, de kétlem, hogy ezt magadnak megcsinálod otthon, bocsi :P
2009. máj. 6. 09:13
 2/12 A kérdező kommentje:

a kozepsot akarnam megcsinalni.. amelyik sepia modban van...

Nem epp en hanem baratnom csinalna es szeretnek tanacsokat kerni hogy megis hogy ?

Es ha lehet meg kepeket hasonlo frizurakrol :D

koszike !

Amugy azert nem valasztok fodraszt mert nagyon egyenes a hajam.. es kemeny szalu.. szoval delutanra ugyis kiegyenesedne.. es par orara nem akarok olyan sok penzt kidobni:(

2009. máj. 6. 09:19
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
2009. máj. 6. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

[link]

egypár van itt.

2009. máj. 6. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy mégiscsak fodrásszal kéne megcsináltatnod, mert ha ilyen a hajad amilyennek leírtad akkor a barátnőd nem hinném hogy meg tudná csinálni úgy hogy tartson is és ki is nézzen valahogy. Az én hajam is nagyon egyenes volt és akárhogy csavartam, sütöttem elég gyorsan kirúgta magát egyenesre. Fél éve tetettem bele volumendauert azóta sokkal kezelhetőbb, igaz vigyázni is jobban kell rá, mert kicsit szárazabb lett.
2009. máj. 6. 10:47
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

A nővéremnek mikor esküvője volt, előtte voltak frizurapróbái. Faluhelyen ment fodrászhoz, tehát annyira nem volt drága, nem tudok konkrét összeget, de szóval ne 30 ezerre gondolj.

Neki ha jól tudom, vékonyszálú a haja, az ember azt gondolná, hogy milyen jó frizurákat lehet majd neki csinálni, aztán az ő haja is kirúgta magából a loknikat egy-két óra alatt. Szóval mindenképpen ajánlanám fodrász segítségét. Persze emellett gyakorolhattok a barátnőddel, legfeljebb majd egy-két alkalommal meg tudod neki csinálni a haját - vagy ő neked. De ha valami fontos eseményre készülsz, akkor inkább menj fodrászhoz.

2009. máj. 6. 11:14
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként hajsütővel kell próbálkozni, aztán azt feltűzögetni

csak ha esküvőd lesz, akkor már mégiscsak profi csinálja meg...

2009. máj. 6. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem úgy csinálta meg az imádnivaló fodrászom, hogy fújt rá göndörítőhabot, és hajhabot is, hogy tartós legyen, aztán hajsimítóval szépen beloknizta. Fogsz egy tincset, és rátekered a hajadat, aztán fújsz rá egy kis lakott. És ezt így csinálod végig az összes tincsnél. Nekem kb. egy 1,5 órás móka volt, mire elkészítette. Jó, mondjuk az én hajam kedvétől függően változtatja a színét, a fazonját, és azt, hogy göndör-e, vagy hullámos...
2009. máj. 6. 16:25
 9/12 A kérdező kommentje:
koszike a valaszokat´ en koszoruslany leszek es azert gondoltam hogy baratnommel csinaltatom a hajam!Siman nem hagyhatom hisz szep elegans ruham lesz...olyan drotos rozsaszin es foldig ero! Hol kaphatnak gondorito habot es mennyiert? pusz
2009. máj. 6. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossmann, DM, Schlecker, Tesco, Auchan, Cora. Itt tuti találsz göndörítőhabot. Vagy fodrászkellékesnél! ; ) Sok sikert hozzá!
2009. máj. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!