Melltartópánt alá ér most a hajam, egy éve és 3 hónapja növesztem, váll felett ért akkor. Közben többször voltam fodrásznál/vágtam magamnak. Mindig más igazából, volt már göndör, hullámos, most pl egyre egyenesebb. Normál-közepesen vastag és vastagszálú. Hennával festett, vörösesbarna. Amivel ápolom: henna, tojássampon, olívaolaj, egyéb olajak.
2011. nov. 13. 21:54
22/27 anonim válasza:
Váll alá ért, mikor elkezdtem növeszteni, mégpedig azért, mert iszonyúan megtetszett Nicole Scherzinger gyönyörű hosszú fekete haja, és én is olyat akartam. Kb. 2 év alatt nőtt meg derékig, most is ekkora, és feketére festem (sajna muszáj festeni, mert kicsit őszülök). Az eredeti színe sötétbarna, de a fekete jobban tetszik. Fodrászkellékesben szoktam venni sampont és balzsamot, bár most nivea diamond gloss-t használok, mert imádom az illatát! Hetente egyszer (ha nem felejtem el) teszek rá pakolást, ezt szintén kellékesben vettem, valamint szilikonos hajvégápolót, elég húzós az ára, de mivel csak egy kevés kell belőle több hónapig elég.
2011. nov. 28. 16:03
23/27 anonim válasza:
Sok hajam van, mellig érő, barna, szinte már fekete, nagyon göndör. Pici koromban levágták a gyönyörű fenékig érő hajam, és nem rég határoztam el, hogy mostantól növesztem. Fructis, és Wella termékeket szoktam használni és mivel nagyon hullott a hajam, a fodrász javasolta a Bánfi hajszeszt. Nagyon jó. Kúra szerűen kell használni, huzamosabb ideig, de igazából mindegy meddig, mert minél tovább használod, annál jobban hat. Elvileg 3-4 hónap(nem akarok hülyeséget mondani) után lehet észrevenni a haj növekedését, de én már most tapasztaltam, nem beszélve arról, hogy már nem marékokban hullik. Vasalni azóta nem vasalom, mióta elhatároztam, hogy megnövesztem, nem hajszárítóval szárítom, hanem leülök a kandalló elé. :)
2012. jan. 4. 00:04
24/27 anonim válasza:
folyamatosan növesztem,
a mellem fölé ér,
szőkés-barna (de leginkább szőke), vékony szálú, melírozott, egyenes (mert vasalom. anélkül semmilyen.)
Gliss Kur sampon (gyöngyházas, szőke, melírozott hajra)
Kallos hajpakolás (tejproteines)
Gliss Kur Keratin Komplex-es spray (festett, világosított hajra)
2012. jan. 14. 22:32
25/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Én múltkor láttam Kecskeméten egy csajt akinek a bokájáig ért a haja, és látszott hogy nem műhaj :) azért elég durva volt:D bocsi hogy offoltam,csak gondoltam megosztom !:D
2012. jan. 15. 09:07
26/27 anonim válasza:
Hátközépig érő fokozatosan levágott hajam van. Tiszta szívemből útálom, és azt is ami vele jár, de mindenki azt mondja hogy milyen szép és gyönyörű, és le ne merjem vágatni, csak ezért nem vágatom.
Szerintem ezek az extra hosszú hajak elég igénytelenek, max fenékig érő, onnan már az igénytelen kategória. Nekem elég gondozatlannak tűnik, akármennyire is ápolja a gazdája.
2012. febr. 28. 10:26
27/27 anonim válasza:
Sziasztok!
A hajam jelenleg a csípőmig ér, vastagszálú, festett fekete (amúgy sötétbarna az eredeti), erősen hullámos, dús, enyhén hajlamos a töredezésre. Mindig is hosszú volt (min. derékig ért). Régen olívaolajat használtam rá mosás előtti pakolásnak, ezt követte a ricinus, végül a kókuszolajnál kötöttem ki, ez vált be a legjobban. Samponnak a fekete Elséve-et használom, pakolásnak pedig Gliss Kur-t. Hajszárítót és hajvasalót nagyon ritkán használok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!