Hosszú hajúak! Milyen hosszú a hajatok, és hány éve növesztitek?
Óvodában hosszú hajam volt, majdnem derékig ért. Aztán utolsó éven rám jött az 5 perc, és hagytam levágatni.
Rettenetesen néztem ki vállig se érő hajjal. :/
Akkor eldöntöttem, soha többet.
Elkezdtem növeszteni. Évekig derékig érő volt, valahogy nem nől tovább.
Nyáron levágattuk hátközépig érőre, mert nagyon el volt töredezve a hajszárító miatt. Állandán szárítottam, hogy egyenes legyen.
Leszoktam a szárításról, most puhább és kevésbé törik.
Vissza szeretném növeszteni derékig érőre, csak most már egészségesen. :)
A természetes színe világos aranyszőke. Télen enyhe vörös fénnyel, nyáron totál szőkére szívja a Nap.
Skandinávszőkével szoktam melíreztetni. Ez két árnyalatot világosít az egészen.
Enyhén hullámos és elég vékonyszálú.
Nivea szőke sampont és balzsamot vmint Schauma kifésülő sprayt használok rá.
17/L
Én mostanság gyakrabban járok fodrászhoz (2-3 havonta), és észrevettem, hogy sokkal puhább lett, mivel nincs benne eltört rész.
Amúgy középbarna, hullámos, vékony szálú hajam van, ami majdnem mellig ér. Vasalni szárítani sosem szoktam, és head&shoulders sampont használok, mert a többi sampontól rettenetesen viszket a fejbőröm :( Mindig váltogatom a típust, mert hamar megszokja a hajam. hetente-kéthetente egy alapos balzsamozással segítek még rajta, azért csak ilyen ritkán, mert azt is hamar megszokja a hajam. Ja, és fésülködni nem szoktam, mert kifésülném belőle a szép hullámokat, és úgy csúnya lenne. Csak hajmosás után, még vizesen fésülöm be formára és hagyom megszáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!