Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajúak! Milyen hosszú...

Hosszú hajúak! Milyen hosszú a hajatok, és hány éve növesztitek?

Figyelt kérdés
Milyen ápoló termékeket használtok? Milyen a hajatok? (szín, vékony/vastag szálú, festett-e, göndör/hullámos/egyenes stb.)
2011. nov. 1. 14:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
a derekamig ér.. suli végén a mellem fölött volt kicsivel nyár végére már a derekamnál. régen festettem de már másfél éve nem. ritkán vasalom csak hideg levegővel szárítom , használok hajpakolást de a samponnal,balzsammal nem problémázok.. amilyen itthon van azzal mosom:)
2011. nov. 2. 15:11
 12/27 anonim ***** válasza:
nekem a fenekem alá ér a hajam.. 4 éve még 15 centis nagyon rövidke hajam volt. akkor kezdtem el növeszteni, és folyamatosan vágatom a végét, hogy ne legyen csunya. sokak szerint gyönyörű hajam van.:) és én is imádom. nem szoktam festetni egyáltalán, babasambont használok rá, semmi más haj ápolót. jah. és sötét barna, vastagszálú, és szög egyenes a hajam.:)
2011. nov. 2. 15:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Óvodában hosszú hajam volt, majdnem derékig ért. Aztán utolsó éven rám jött az 5 perc, és hagytam levágatni.

Rettenetesen néztem ki vállig se érő hajjal. :/

Akkor eldöntöttem, soha többet.

Elkezdtem növeszteni. Évekig derékig érő volt, valahogy nem nől tovább.

Nyáron levágattuk hátközépig érőre, mert nagyon el volt töredezve a hajszárító miatt. Állandán szárítottam, hogy egyenes legyen.

Leszoktam a szárításról, most puhább és kevésbé törik.

Vissza szeretném növeszteni derékig érőre, csak most már egészségesen. :)

A természetes színe világos aranyszőke. Télen enyhe vörös fénnyel, nyáron totál szőkére szívja a Nap.

Skandinávszőkével szoktam melíreztetni. Ez két árnyalatot világosít az egészen.

Enyhén hullámos és elég vékonyszálú.

Nivea szőke sampont és balzsamot vmint Schauma kifésülő sprayt használok rá.

17/L

2011. nov. 2. 17:07
 14/27 A kérdező kommentje:
Jaj, olyan irigy vagyok rátok! Bárcsak nekem is hosszú hajam lenne!
2011. nov. 2. 17:22
 15/27 anonim ***** válasza:
Mell alá érő aranyszőke hajam van, amit egy éve növesztek (akkor épphogy a vállamig ért). Még 10-15 cm szeretnék növeszteni ! A sampont és a balzsamot mindig váltogatom, hamar megszokja a hajam. Nagyon vékony szálú, egyenes. Szoktam színezni, voltam már egészen vörös is! Kérdező! Neked milyen??
2011. nov. 4. 11:37
 16/27 A kérdező kommentje:
Váll felé érő, sötétszőke/aranybarna (fényviszonyoktól függ), oldalfrufruval, hullámos, vastag szálú, dús.
2011. nov. 4. 11:42
 17/27 anonim válasza:
Nekem egyszerűűen nem nőőőőő
2011. nov. 4. 12:59
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Próbáld ki a ricinus olajat, nagyon sokaknak használt... viszont ha hullik tőle a hajad azonnal hagyd abba! Én mielött elkezdtem volna használni, nem néztem hogy mennyit nőtt a hajam.. amikor használtam akkor kicsivel többet mint 1cm... nem rég abba hagytam, mert nagyon hullott tőle a hajam... így havonta kevesebbet nő mint 1cm..:S Szóval növekedésre bevált, de a hajhullás.. elrémisztett tőle... Igaz az én növekedésem nem nagy szám... viszont mások sokkal jobb eredményeket is elértek:)
2011. nov. 4. 21:19
 19/27 anonim válasza:
nekem elég lassan nő a hajam 7 év alatt nőtt meg a derekamig úgy, hogy előtte a vállamig sem ért. dús, barna hajam van
2011. nov. 5. 20:18
 20/27 anonim ***** válasza:

Én mostanság gyakrabban járok fodrászhoz (2-3 havonta), és észrevettem, hogy sokkal puhább lett, mivel nincs benne eltört rész.

Amúgy középbarna, hullámos, vékony szálú hajam van, ami majdnem mellig ér. Vasalni szárítani sosem szoktam, és head&shoulders sampont használok, mert a többi sampontól rettenetesen viszket a fejbőröm :( Mindig váltogatom a típust, mert hamar megszokja a hajam. hetente-kéthetente egy alapos balzsamozással segítek még rajta, azért csak ilyen ritkán, mert azt is hamar megszokja a hajam. Ja, és fésülködni nem szoktam, mert kifésülném belőle a szép hullámokat, és úgy csúnya lenne. Csak hajmosás után, még vizesen fésülöm be formára és hagyom megszáradni.

2011. nov. 5. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!