Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Bevállaljam?

Figyelt kérdés
Félhosszú hajam van.Januárba kiszőkítettem,de azóta RETTENETESEN töredezik.(ahogy fésülöm a fekete pulcsimon telis-tele,hihetetlenül sok letört hajszál van rajta)ezért visszafestettem barnára.Viszont muszáj vágatni belőle.Így kb. válltól kicsit hosszabb lesz a hajam.Emellett mindennap mosom és vasalom...amiről le szeretnék szokni,de nem megy.Ezért gondoltam rá hogy DAUERT csináltatok bele.Jó ötlet?
2009. máj. 5. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elozo iro most nezem hogy minden nap msood !!

azt is felejtsd el mert kiszarad a haj vege es meg jobban fog toredezni!!

mossd 3 naponta az megfelelo!!

Jah es hasznalj balzsamokat pakolast gliss kurt a hajvegekre es hajvasalas hoz is van valami szert es akkor nem toredezik !!

vigyazz a hajadra mert az a no legfobb kincse!

2009. máj. 6. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig havonta vágass 1-1 centit, aztán csak eltűnnek a töredezett hajszálak :)

És a hajvégedre használj szilikonos hajvégápolót!

2009. máj. 6. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés... a hajvasalás... Mikor legelőször vasaltam ki, akkor még elment... de utána egyre gyakrabban vasaltam, és elroncsolta a hajamat. Most már úgy áll reggelente, hogy minden nap ki kell vasalnom, jobb esetben minden második nap, hajmosás után pedig mindig. Használok balzsamot, de nem nagyon használ. Én most azt csinálom, hogy gyakran vágok pár cm-t az aljából, de közben ugyanúgy vasalom, de legfelül nem (mert ott egyenes), és várok, amíg lenő a rossz hajam.:D Aztán majd leakarok állni a hajvasalással. De nem tudom, hogy fog menni.

Szerintem a mindennapos hajmosás akkor sem jó.:S Próbáldd meg azt, hogy kicsit feltupírozod, és akkor nem zsírosodik annyira.

Egyik bnőmnek be volt dauerolva a haja, és azt mondta, hogy régebben erős, szép haja volt, most meg már vékony, töredezett... pedig már rég lenőtt neki. A dauer nagy változás lenne, és ha nem áll jól, akkor sem tudsz vele mit csinálni. Én is gondoltam rá, hogy bedauertatom, és több bnőm is gondolkozik rajta mostanában, de túl nagy bevállalás kell hozzá. És állítólag ha vizes lesz a dauerolt haj, akkor rossz szag árad ki belőle (ezt csak hallottam...). És milyen lenne már, ha a strandon azért mennek arrébb a pasik, mert rossz a szaga a hajamnak.:S:D

De Te döntöd el, mit csinálsz vele, lehethogy jól járnál vele, mert jól állna, ezt én innen nem tudom eldönteni, érdeklődj az ismerőseidtől, kérdezdd meg az őszintén válaszoló barátaidat, hogy szerintük jól állna-e neked.:) Persze ha minden nap vasalod meg mosod, és töredezik is rendesen, akkor lehethogy tényleg jobban jársz a dauerral.

Sok siket, jó döntést!;D

2009. máj. 6. 13:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Próbáltam kikúrálni a hajam,ahogy írta is valaki,hogy nem mostam olyan sűrűn nyáron,de akkor is ilyen lett...
2009. máj. 6. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!