Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Bevállaljam?

Figyelt kérdés
Félhosszú hajam van.Januárba kiszőkítettem,de azóta RETTENETESEN töredezik.(ahogy fésülöm a fekete pulcsimon telis-tele,hihetetlenül sok letört hajszál van rajta)ezért visszafestettem barnára.Viszont muszáj vágatni belőle.Így kb. válltól kicsit hosszabb lesz a hajam.Emellett mindennap mosom és vasalom...amiről le szeretnék szokni,de nem megy.Ezért gondoltam rá hogy DAUERT csináltatok bele.Jó ötlet?
2009. máj. 5. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sem jo otlet mivel az is roncsolja a hajat.Eleg ha vagatol belole es nem vasalod mindennap.Hasznalj hajpakolast is .
2009. máj. 5. 21:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne mosd mindennap, az sem tesz jót neki, ne is vasald ha nem muszáj. A dauerrel meg csak még jobban tönkreteszed, vágass belőle és hagyd egy kicsit nyugodni a hajad, eléggé tönkretetted már.
2009. máj. 5. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
pfff az nagyon nagy butaság lenne ....eszméletlenül roncsolja hajat. Inkább használj hajvég ápolót amit akár egy dmb és kapsz , + a hajvasalóhoz hajvasalásvédőt !
2009. máj. 5. 21:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem bírom ki,hogy ne vasaljam,rettenetesen hülyén áll.És sajnos muszáj mindennap mosni,annyi zsírosodik :(
2009. máj. 5. 21:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja és olivaolajat és elég sok pakolást használok a hajamra.Mondanom se kell,hogy szinte semmit nem ér..
2009. máj. 5. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem jó ötlet, még jobban roncsolja majd a hajadat...Feltétlenül menj el fodraszhoz es vagass a hajadbol, ha nem is a teljesen toredezett vegeket, de valamennyit vagas, majd fokozatosan vagatsz belole.Addig ne felejts el minden mosasnal balzsamot használni, vannak direkt toredezett hajra termékek, regeneráló pakolások és nincs csillagászati áruk sem.Én ugy olvastam, hogy a minden napi hajmosas sem jo, mert nagyon száritja a hajat....vagy valami ilyesmi.Sok sikert, ne panikolj!:)
2009. máj. 5. 21:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg úgy leszokni a mindennapi hajvasalásról, hogy összekötöd a hajad, nem túl szorosan, puha hajgumival. És tényleg ne rakass bele dauert, azzal még többet ártasz neki!
2009. máj. 5. 22:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Elso vagyok.

Azert zsirosodik mert mindennap mosod ,en is mindennap mostan es nekem is zsirosodott.Aztan elkeztem ugy ,hogy 2 naponta aztan 3 aztan pedig 4 naponta es mar nem zsirosodik csak 4 nap utan .Fogd ossze hidd el senki nem veszi eszre teged pedig ne zavarjon.:)

2009. máj. 5. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 3-4 naponta mosom a hajam, mert nekem nagyon száraz. Pakolást is használok minden hajmosásnál, csodákat művel a hajammal. Szárításkor egyenesre szárítom, majd lefekszem aludni. (általában este mosok hajat.) Aztán reggel 15 perccel korábban kelek, és akkor vasalom ki. Nekem így 3-4 napon át szép egyenes hajam van, nem kell minden nap vasalnom, az nagyon tönkretenné!

Együtt érzek veled, mert vasalás nélkül én is hülyén érzem magam, de minden nap nem szabad, hajat mosni sem!

Remélem, tudtam segíteni!

Ja és az utolsó napon, hajmosás előtt én is már összekötöm a hajam! Ilyen napoknak is lenniük kell, nem lehetek mindig tökéletes, nem vagyok sztár!

2009. máj. 6. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

NEm szabad!!!!

Ha ennyire elvekonyitottad a hajszaljaidat szokites festes vasalas soran hagyd abba !

Ha visszafestetted barnara igy hagyj jo igy!~~

Vagass belole mert nem szep latvany a sok toredezett apolatlan haj :(

Es ne tegyel bele dauert mert meg jobban fog toredezni nem birja a gyenge vekony szalu haj !!

Nagyon rocsolja!!

Es a hajvasalot is tedd felre ha nem akarsz teljesen rovid hajad!!

Hidd el megeri a szep es apolt haj kinezete erdekeben !!

pusz`

2009. máj. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!