Mit csináljak a hajammal? Bevállaljam?
Elso vagyok.
Azert zsirosodik mert mindennap mosod ,en is mindennap mostan es nekem is zsirosodott.Aztan elkeztem ugy ,hogy 2 naponta aztan 3 aztan pedig 4 naponta es mar nem zsirosodik csak 4 nap utan .Fogd ossze hidd el senki nem veszi eszre teged pedig ne zavarjon.:)
Én 3-4 naponta mosom a hajam, mert nekem nagyon száraz. Pakolást is használok minden hajmosásnál, csodákat művel a hajammal. Szárításkor egyenesre szárítom, majd lefekszem aludni. (általában este mosok hajat.) Aztán reggel 15 perccel korábban kelek, és akkor vasalom ki. Nekem így 3-4 napon át szép egyenes hajam van, nem kell minden nap vasalnom, az nagyon tönkretenné!
Együtt érzek veled, mert vasalás nélkül én is hülyén érzem magam, de minden nap nem szabad, hajat mosni sem!
Remélem, tudtam segíteni!
Ja és az utolsó napon, hajmosás előtt én is már összekötöm a hajam! Ilyen napoknak is lenniük kell, nem lehetek mindig tökéletes, nem vagyok sztár!
NEm szabad!!!!
Ha ennyire elvekonyitottad a hajszaljaidat szokites festes vasalas soran hagyd abba !
Ha visszafestetted barnara igy hagyj jo igy!~~
Vagass belole mert nem szep latvany a sok toredezett apolatlan haj :(
Es ne tegyel bele dauert mert meg jobban fog toredezni nem birja a gyenge vekony szalu haj !!
Nagyon rocsolja!!
Es a hajvasalot is tedd felre ha nem akarsz teljesen rovid hajad!!
Hidd el megeri a szep es apolt haj kinezete erdekeben !!
pusz`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!