Milyen sampont használtok, nektek melyik sampon vált be?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 17:16
11/20 anonim válasza:
Én vagy Elseve vagy Schauma vagy Gliss kur, egyébként nekem a Gliss kur a legjobb, a száraz hajamra
12/20 anonim válasza:
Nekem a Toni&Guy dúsítós vált be a legjobban.
13/20 anonim válasza:
Érzékeny fejbőröm van, ezért baba sampnt használok. Vagy aloeverásat vagy barackosat.
14/20 anonim válasza:
nekem elseve bol a rozsaszin vallt be meg novea tol a regeneralo narancs :P
16/20 anonim válasza:
Eddig a Fructis volt a legjobb.
A Schaumától és a Sunsilktől korpás lettem :S
Derékig érő hajam van.
18/20 anonim válasza:
Rózsaszín Elseve sampon+balzsam
2-3 naponta használom, és szép tőle a hajam.
19/20 anonim válasza:
Egy ideig gliss kur termékeket használtam a hajamra( sampon, pakolás stb.) De egyik hipermarketben felfedeztem a Syoss nevezetű sampont. Gondoltam kipróbálom és tényleg nagyon jó!Persze balzsammal együtt vettem.Azt azért nem árt tudni, hogy nem igazán a sampon a mérvadó legtöbbször, hanem a balzsam és pakolás.Azért nem írom, hogy vagy, mert a balzsamot minden hajmosásnál használom, a pakolást pedig heti 1-szer.Sztem ennyi kell.A pakolásom viszont aloe verát tartalmaz, de jók a tej protein alapúak. Meg ha a hajvégeidet is védenéd, akkor a szilikonos hajvégápóló a nyerő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!