Hogyan lehet fényes a hajam?
A barátom fodrász és nekem még ő mondta, hogy akkor lehet fényes a hajunk, ha a szerkezete teljesen rendben van. Nincs eltöredezve, nem száraz, hanem egészséges. Ha a felszíne egyenletes, akkor képes csak visszaverni a fényt.
De persze vannak különböző hajfényspray-k is.
Nekem ezek váltak eddig be:
alfaparf: [link]
toni and guy: [link]
avon: [link]
Gliss kur: [link]
Egy jó sampon és egy jó balzsam,plusz néha pakolás...
Szerintem mindenkinek más termékek váltak be.Pl van az elseve-nek is, a glisskur-nak is olyanja,ami fényt ad...
Én mondjuk festem a hajam(áttértem a sublime mousse-ra)és ettől hihetetlen fényes a hajam hajmosás után.Én balzsamot csak festéskor használok,mert egyébként nagyon zsíros lenne a hajam.
szerintem olyan sampont, ami konkrétan fényt adó sampon, ne használj. én is beleestem ebbe a csapdába: vettem Syoss Shine, Wella Shine-t, meg régebben Elséve tükörfényt, 2 nap múlva hajat kellett mosnom. itt egy kedves válaszoló le is írja, hogy miért van ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
(ezt a kérdést én írtam ki :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!