Lány vagyok és nem akarom szőrteleníteni a hónaljam. Joga van beleszólni ebbe bárkinek is?
Akkor ne borotváld bazz, de ne csodálkozz ha 100ból 99 ember undorítónak tart.
Érvekbe/ellenérvekbe ne menjünk bele, a társadalom jelentős része undorítónak tartja egy nőnél a hónaljkutyát, pont.
Ha téged ez nem zavar ne borotváld...
ahogy már mondtam: akkor maradj szőrös.
de igen, el fognak érte ítélni. azért, mert valóban egy két másodperces műveletről van szó, amitől sokkal esztétikusabb leszel. és ezt egy buta lázadó eszme miatt megtagadni f.szság.
megmodntam: az indok ennyi. ha nem szőrtelenítesz, ezek a csúnya csúnya rossz emberek gusztustalannak fognak tartani. ha téged ez nem zavar, akkor járj szőrösen, de felém ne emeld a villamoson ha egy mód van rá. köszöntem.
Én még egy olyan szép, csinos lányt nem láttam, akinek a hónalja gusztustalan, szőrös lett volna. Ez nem divat, hanem mint valaki írtam már előttem, alaphigiénia. Senkinek nincs ebbe beleszólása, de szerintem aki egy kicsit is ad magára, az ezt a tényleg két másodperces folyamatot megcsinálja...
Engem mikor olvastam a kérdést, személy szerint kirázott a hideg is.
10-31 16:02!
Én úgy gondoltam, hogyha jól néz ki, akkor összejövök vele... ...és idővel ráveszem, hogy borotválja:D:))
22F
de 22F, neked aljas szándékaid vannak egy borotvával, nem fogadod el úgy ahogy van...
mi elfogadjuk így, csak ne jöjjön közelebb :D
Ne vicceljétek már el:( Én komolyan szeretném Őt megismerni:)
"aljas szándékaid vannak egy borotvával"
Dehogy vannak aljas szándékaim. Sőt, miután összejöttünk, szerintem Ő maga borotválná le, hogy minél jobban tetsszen nekem.
De kezdek szomorú lenni, mert nem válaszol:( Kérdező, legalább egy kis jelet adjál. Nekem komolyak a szándékaim:) 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!