Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lány vagyok és nem akarom...

Lány vagyok és nem akarom szőrteleníteni a hónaljam. Joga van beleszólni ebbe bárkinek is?

Figyelt kérdés
Nem szoktam büdös lenni és nem óriási szőrcsomó. Ha nem nyúlok hozzá szőrösnek szőrös de nem hatalmas és egyáltalán nem érzem magam hasonlónak egy majomhoz.
2011. okt. 27. 18:32
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
69%

Akkor ne borotváld bazz, de ne csodálkozz ha 100ból 99 ember undorítónak tart.

Érvekbe/ellenérvekbe ne menjünk bele, a társadalom jelentős része undorítónak tartja egy nőnél a hónaljkutyát, pont.

Ha téged ez nem zavar ne borotváld...

2011. okt. 27. 20:49
 32/56 szamóca.. ***** válasza:
65%

ahogy már mondtam: akkor maradj szőrös.

de igen, el fognak érte ítélni. azért, mert valóban egy két másodperces műveletről van szó, amitől sokkal esztétikusabb leszel. és ezt egy buta lázadó eszme miatt megtagadni f.szság.

megmodntam: az indok ennyi. ha nem szőrtelenítesz, ezek a csúnya csúnya rossz emberek gusztustalannak fognak tartani. ha téged ez nem zavar, akkor járj szőrösen, de felém ne emeld a villamoson ha egy mód van rá. köszöntem.

2011. okt. 27. 21:17
 33/56 anonim válasza:
61%

Én még egy olyan szép, csinos lányt nem láttam, akinek a hónalja gusztustalan, szőrös lett volna. Ez nem divat, hanem mint valaki írtam már előttem, alaphigiénia. Senkinek nincs ebbe beleszólása, de szerintem aki egy kicsit is ad magára, az ezt a tényleg két másodperces folyamatot megcsinálja...

Engem mikor olvastam a kérdést, személy szerint kirázott a hideg is.

2011. okt. 28. 11:52
 34/56 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem akarod megcsinálni akkor ne csináld. Csak hát látod, a közízlést ez mégis megbotránkoztatja. Ha nem zavar, hogy pl. nyáron mikor a hónaljad is látszik, mások összesúgnak a hátad mögött, vagy hogy sok fiúnak ez nem tetszik, akkor csináld nyugodtan. Lehet hogy lesz olyan pasi aki csak miután összejöttetek látja meg a hónaljad, lehet meg fog kérni rá hogy szedd le. (Kivéve ha megismerkedsz az itt írogató 22F-fel aki gerjed a szőrre:D) Ha téged nem zavar hogy megbotránkoztatod vele a közízlést akkor minden rendben. Ez a te hónaljad, a te életed.
2011. okt. 31. 16:02
 35/56 anonim ***** válasza:
53%

10-31 16:02!

Én úgy gondoltam, hogyha jól néz ki, akkor összejövök vele... ...és idővel ráveszem, hogy borotválja:D:))

22F

2011. nov. 4. 16:15
 36/56 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező akkor mi a válaszod? Látod, téged már mindenki temet, én viszont még kitartok melletted:)) 22F
2011. nov. 5. 11:22
 37/56 anonim ***** válasza:
63%
Adj már neki egy esélyt ;D Látod hogy nem adja fel ;)
2011. nov. 5. 12:52
 38/56 szamóca.. ***** válasza:
96%

de 22F, neked aljas szándékaid vannak egy borotvával, nem fogadod el úgy ahogy van...

mi elfogadjuk így, csak ne jöjjön közelebb :D

2011. nov. 5. 13:43
 39/56 anonim ***** válasza:
86%

Ne vicceljétek már el:( Én komolyan szeretném Őt megismerni:)

"aljas szándékaid vannak egy borotvával"

Dehogy vannak aljas szándékaim. Sőt, miután összejöttünk, szerintem Ő maga borotválná le, hogy minél jobban tetsszen nekem.

De kezdek szomorú lenni, mert nem válaszol:( Kérdező, legalább egy kis jelet adjál. Nekem komolyak a szándékaim:) 22F

2011. nov. 5. 14:07
 40/56 anonim ***** válasza:
85%
De eltűntetek... Kérdező én továbbra is várok rád:) Kitartok melletted, csak írj:)) 22F
2011. nov. 7. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!