Hogy állítsam fel a hajam?
Figyelt kérdés
Olyanra akarok a hajam megcsinálni, hogy így felfele alapból, és ne előre az a fésült fazon. És hogy úgy nézzen ki hogy nincsen rajta zselé, csak mintha alapból felfele állna. Ilyet lehetséges vhogy?:D2011. okt. 24. 15:58
1/9 anonim válasza:
öö,pl vaxolod s nem zselével,vagy pedig hajlakk?:D és megfogod fésuvel,s ráfujod a lakkot,ugyfog maradni,s szupi is lesz,de ha gondolod neten uténnatudsz nézni,vagy ha gondolod segithetek is még ha valamire kivi lenél:D L/14
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:D nem jó ha zselével állítom fel, mert csak az van itthon:D
2011. okt. 24. 16:50
3/9 anonim válasza:
Zselével is meg lehet úgy csinálni, hogy ne látszódjon.
Annyi a lényeg, hogy zselézd fel aztán várd meg míg megszárad vagy hajszárítóval szárítsd meg. Aztán fésüld ki és rá hajlakk.
4/9 anonim válasza:
Hát akkor próbállj beszerezni mást,vagy hajvasaló? azzal szupin meglehet csinallni:D
5/9 A kérdező kommentje:
hajvasalót szerintem még életemben nem láttam:D
2011. okt. 24. 19:55
6/9 anonim válasza:
hát akkor próbálld ki a többi lehetöséget,de szerintemavasalo lenne a legjobb,vagy megszáritod a zselét s akkor az sem látszik:D Sok sikert:D L/14
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:D vettem egy kis waxot:D:D
2011. okt. 25. 19:22
8/9 anonim válasza:
Na kivi vagyok rá,hogy hogy álitod majd fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!