Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan állítsam be a hajam?

Hogyan állítsam be a hajam?

Figyelt kérdés
Kb 3cm-es hajam van, oldalt meg hátul pedig géppel van lenyírva, amikor felül megpróbálnám beállítani zselével, alig sikerült mert nem áll fel soha úgy ahogy akarnám, ha meg sokat teszek rá, akkor valahogy megmarad de pár óra múlva lelapul. Egyébként extra erős hajzselém van. Mit anjánlanátok, valami más fajta zselét vagy wax-ot?
2011. febr. 12. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen hajam van.Szerencsére olyan a genetikám,hogy alapból felfele áll a hajam:) sose zseléztem még.Amúgy próbáld azt ki,hogy fürdés,hajmosás után felfelé állitod a hajad és úgy szárad meg(kicsit megtörlöd).Száradás alatt és után is felfele állitsd.
2011. febr. 12. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
De egy idő múlva befog úgy állni, hogy könnyebb legyen zselézni, vagy mindig ezt kell csinálni majd?
2011. febr. 12. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Befog állni.2hét után már sokkal könnyebb lesz.
2011. febr. 12. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták előttem, felfelé szárítsd a hajad a hajszárítóval és használj Tony&Guy waxot. Drága, de megéri.

[link]

2011. febr. 12. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek :D
2011. febr. 12. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
hajlakk :)
2011. febr. 12. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!