Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy, mivel szőrtelenítsem a...

Hogy, mivel szőrtelenítsem a hónaljam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
borotvával
2009. máj. 3. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Epilátorral.
2009. máj. 3. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3 éve vettem egy epilátort kipróbáltam honaljamon borzasztó volt.fájt ,,pirso volt napokig.elkezdtem borotválni amitől herótom lett, utáltam,,,itt a neten olvasgattam fórumokat ezzel kapcoslatosan és leirték hogy hogyan szoktak epilálni ...gondoltam megint előveszem a gépet és kipróbálom...ugy cisnáltam hogy miután a szőr már volt oylan 2-3 milis ,,behintőporoztam majd a leggyengébb fokozaton fentről lefelé haladva nagyon nagyon lassan leszedtem,nem volt vészes én bírom a fájdalmat ettől én sose tartottam epilátor terén,,és utánna bassus olyan szép votl alig volt piros ,,néhány tusző bevérzett tűhegynyszerűen,de annyira örültem,,utánna megint ráraktam egy kevés hintőport és már készen is voltam!hetente egyszer végigmegyek rajta csak 4-5 szálat tép ki max,nagyon örülök hoyg nekem ez bevált ,nem kell bajlódni végre a borotvával...hozzátezsem hoyg én azért használtam h.port mert érzékeny a bőröm, fertőtlenít ezáltal nem pirosodik ki,és felszivja a nedvességet..aznap nem kenem deoval. ha esetleg van epilátorod akkor próbáld ki !
2009. máj. 3. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Epilátor a legjobb...akár hetekig sima a hónaj...igaz fáj de ki lehet bírni nem úgy mint a nemiszervnél az borzasztó, de a hónalj még nem olyan vészes...
2009. máj. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!