Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tudok beletörődni,...

Miért nem tudok beletörődni, hogy szőke vagyok?

Figyelt kérdés
Régóta terveztem, hogy befestem feketére a sötétszőke hajamat, vagy legalábbis sötétbaránára (hennával), ma próbáltam meg, de nem ment, persze egyedül próbálkoztam. Legközelebb elmegyek fodrászhoz, hogy ő majd megcsinálja. De akkor is, lehet, hogy nem állna jól... tiszta idióta vagyok..
2011. okt. 17. 17:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sötétkék! hajtőnél pedig narancssárga, cool! :DD
2011. okt. 18. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
képet linkelhetnél, kíváncsi vok rá
2011. okt. 19. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem festetném egyből sötétre. Először valami világosabbra, és ha szeretnél sötétebbet, akkor arra még van lehetőséged. De ha befested sötétbarnára, akkor azt nehezen lehet világosítani, úgyhogy szerintem mindenképp fokozatosan sötétítsd. Én is minden alkalommal egyre sötétebbre festettem, most ott tartok, hogy már csak három szín van a feketéig. :)
2011. okt. 19. 15:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már befestettem a hajamat :DD hennával, vörösesbarna lett, mindenki azt mondja, jól áll :D
2011. okt. 19. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!