17 napja nem mostam hajat. Ti a családban milyen sürün mostok? Mikortól kezd már öntisztulni?
Régen a friderikusz showban láttam meg a neten is irnak ilyeneket. meg a papavinoc athine nevü celeb sem mos hajat sürün.
Kiszeretném próbálni. Már párszor nekikezdtem de max 2hétig birtam. Viszket. Ha használok hajtonikot az akadályozná az öntisztulsát?
Hetente 2x mosok hajat, hátam közepéig ér.
Édesanyám szintén hetente 2x, barátom naponta, mert olyan helyen dolgozik, hogy állandóan poros lesz és nem tudja máshogy kiszedni belőle.
Ja és moss hajat, mert a végén állatállomány is lesz a fejedet. Marha igénytelen egy élőlény lehetsz.
Hm, kereskedelmi tv-n szocializálódott emberke...
Grat.
Ki nem szarja le, hogy Papadimithriu Athina mikor mos hajat? A sarki csöves se mos hajat minden nap, attól még nem öntisztul, hanem büdösösdik. (Szegény, neki nincs rá módja, de akinek van, az ne akarjon már ilyet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!