Hogy lehet hogy a feleségem 20 nap után sem büdös? 20 napja volt a mellplasztikája azóta nem fürdött de semmi szaga. Kérdezi és nem tudok neki válaszolni meddig nem lesz gond ha nem fürdik?
Figyelt kérdés
Vajon akkor a hajléktalanok miért büdösek? Bár a nejem az fehérnemüt ruhat minden nap vált lehet ez is számit.2011. okt. 15. 19:10
11/27 anonim válasza:
A rosszindulatú emberek sajnos itt is jelen vannak:(
12/27 anonim válasza:
Persze, hogy mosakszik. Csak apucinak mondja, hogy ő mosdás nélkül is illatos. Ne érezze, hogy hiába fizette a műtétet.
13/27 A kérdező kommentje:
Mosakodni mosakszik.Meg most van meg a havija is még sincs szaga. Ezeket a helyeket mosdónál megmossa reggel meg este is. Csak akkor is fura hogy nincs szaga mert a melle körül nem mosakszik.Ő meg attól fél hogy büdös pedig nem denem érti meg hogy nem az. Meg a haja sincs megmosva 20 napja az miért nem büdös?
2011. okt. 15. 19:24
14/27 anonim válasza:
Nálunk van, hogy hetekig nem tusolunk. A tisztálkodás kimerül a fontos helyek megmosásával. Nem vagyunk trehányak, egyszerűen rávisz a kényszer. Mégsem volt még baj belőle, pedig tudom, hogy lenne, aki megmondaná, ha büdös lennék, aki tudja, hogy élünk, de úgy tűnik, míg minden másra ügyelünk, nincs baj.
15/27 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy nem büdös. Ott biztos büdös, hacsak nem mosakszik meg.
16/27 A kérdező kommentje:
most nincs szex nem szagolom neki ott mert zsirleszivasa is volt plusszba és ilyen fura harisnyába van egész nap.ezért is furcsa hogy nincs szaga.mert nem fürdik. csak mosakszik.
2011. okt. 15. 19:28
17/27 A kérdező kommentje:
lehet azért csinálja az eszét hogy nem e büdös mert nem akar szexelni? pedig van lyuk a harisnyán de ő elhuzodva alszik meg a kanapéra megy.nők ki érti őket.
2011. okt. 15. 19:29
18/27 anonim válasza:
Ha nem váladékozik a heg, akkor egy csík a mellén és a hátán (ha körbe kötözték) mitől lenne büdös? Ha nem zsíros a bőrtípusa, gyakorlatilag nincs minek megbüdösödnie ilyen kis felületen.
A testhajlatok szoktak büdösödni, mert kevésbé szellőznek és váladékot bocsátanak ki. Ha különösebben nem izzadt le (gondolom nem, mert ilyenkor még a karját se tudja felemelni az ember), akkor a törzse és a végtagjai nem igazán tudnak szagosodni. Ha száraz bőre van, akkor pláne.
19/27 anonim válasza:
Biztos mosakszik, de nem érzi magát teljesen késznek, így nekem se lenne kedvem, én is ezt mondanám. "Pedig van rajta lyuk" Hát ez kész.
20/27 anonim válasza:
Gondolom fáj a műtét helye, főleg ha izom alá került az implantátum. Egy barátnőm megcsináltatta, soha nem hallottam addig panaszkodni, semmire. A műtét után viszont egy hónapig kész volt, annyira fájt a mellkasa, mellizma. A karját is nagyon korlátozottan tudta csak mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!