Hogyan fonjam be kicsibe?
Apróba szeretném majd este befonni a hajam ,hogy reggel szép hullámos legyen.
De hogy kezdjek hozzá?-Hogy csináljam?
elválasztod valahol a hajad, majd kifésülöd. majd leválasztasz egy pici tincset (én ezt a pici tincset bevizezem) , amit 3 fele veszel és elkezded fonni. ezt megcsinálod a fejeden levő összes hajjal :D
egyébként szerintem lassan elkezdheted csinálni hogy estére befejezd, mert sokidő.
köszi(:
elötte még megmosom(:
de ha megmosod, akkor előbb fond be, majd utánna száritsd meg ha még vizes lenne a hajad..
első voltam. :)
Ha túl kicsibe fonod akkor nem szép hullámos lesz, hanem inkább kreppelt hatású.
Megmosod, kicsit megszárítod, befonod, és ha van akkor utána érdemes még bekenni a fonatokat hajformázóhabbal.
Utána már lehet szárítani is.
Nem tudom milyen csavaróról beszéltek itt, nem tudom a csavaró hogy fogná meg egy fonott copf végét.
Én befontam amennyire tudtam (1-2 cm maradt csak), majd legumiztam a végét vékony hajgumival. Nem volt feltűnő hogy van 1-2 cm egyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!