Hogy fonjam be a hajam hogy hullámos legyen holnapra? Mert vendégségbe megyek és szeretnék hullámos hajat
Szia!
Nekem eleve hullámos a hajam, de így szoktam:
Este hajat mosok, és kifésülöm, aztán befonom. (nem kell megmosni, mindenképpen legyen vizes, akár nedves, mert így lesz szép, és fontos, hogy kifésüld, mert akkor reggel nem kell, és ha reggel fésülnéd, már nem lesz olyan szép hullámos)
Reggel fésülés nélkül kibontom, és kész :) Nekem nem lesz kócos, mert ugye este kifésülöm, és addig egybe van :)
nagyon szépen köszönöm
még jöhetnek ötletek
Na ezt mi ugy oldottuk meg baràtnömmel, szilveszterre hajmosàs, fésülés, göndöritöhab, tincsenként összetekertük annyira hogy, igy teljesen "becsigàzott" :D és hullàmcsattal letüztük! Màsnap este kiengedtük, összeborzoltuk és iràny a buli! :) De ha most csinàlod, akkor miutàn feltekerted szàrits rajta kicsit! Este is és reggel is! :) Ügyes légy! :)
Szia! Első vagyok, a fonós.
Hogy sikerült a hajad? Melyiket választottad? Nekem most is be van fonva :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!