Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha kiritkitják a hajat ritkító...

Ha kiritkitják a hajat ritkító ollóval gyorsan visszanől és ujra dús lesz?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég nyíratkoztam, mondtam a fodrásznak hogy vágja le lépcsőzetesen a hajvégemet, erre pedig ő alig vágot le belőlle, viszont jól kiritkította az emigy is vékony szálu hajam. Szemmel láthatóan sokkal vékonyabb mint volt, nagyon elkeserít...Vissza fog valaha dúsúlni, vagy mostmár cseszhetem?
2011. okt. 8. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen vissza fog. Nem kitépte a hajhagymákat, csak borotvával elvékonyította a tincseket, gyakorlatilag vágott belőle.
2011. okt. 8. 01:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is így jártam. 1,5 évig növesztettem, és nagyon megritkította.

Ha gondolod, nézd meg. Remélem a tiéd azért ennyire nem durva.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2011. okt. 8. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen a fonott copf vastagságát nézd meg.
2011. okt. 8. 08:30
 4/6 A kérdező kommentje:
8:29-es, az enyém talán alul nem ilyen vékony ha befonom,viszont kiengedve nagyon ritka, szerintem sokkal kevesebb hajam van mint neked,neked csak az alja vékony.
2011. okt. 8. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Az enyém most ilyen:

[link]

[link]

2011. okt. 8. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Áá, neked nem olyan vészes! Jó ez! ;)
2011. okt. 8. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!