Ha kiritkitják a hajat ritkító ollóval gyorsan visszanől és ujra dús lesz?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég nyíratkoztam, mondtam a fodrásznak hogy vágja le lépcsőzetesen a hajvégemet, erre pedig ő alig vágot le belőlle, viszont jól kiritkította az emigy is vékony szálu hajam. Szemmel láthatóan sokkal vékonyabb mint volt, nagyon elkeserít...Vissza fog valaha dúsúlni, vagy mostmár cseszhetem?2011. okt. 8. 01:22
1/6 anonim válasza:
Természetesen vissza fog. Nem kitépte a hajhagymákat, csak borotvával elvékonyította a tincseket, gyakorlatilag vágott belőle.
2/6 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam. 1,5 évig növesztettem, és nagyon megritkította.
Ha gondolod, nézd meg. Remélem a tiéd azért ennyire nem durva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
3/6 anonim válasza:
Az első képen a fonott copf vastagságát nézd meg.
4/6 A kérdező kommentje:
8:29-es, az enyém talán alul nem ilyen vékony ha befonom,viszont kiengedve nagyon ritka, szerintem sokkal kevesebb hajam van mint neked,neked csak az alja vékony.
2011. okt. 8. 10:48
6/6 anonim válasza:
Áá, neked nem olyan vészes! Jó ez! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!