Revaliddal kapcsolatban mit tapasztaltatok? (Konkrét kérdések lejjbb)
Tényleg megerősödik tőle a testszőrzet is? Lehet tőle hízni? A haj tényleg dúsabb lesz? A hajhullást mennyi idő alatt, milyen tartósan, és milyen mértékben állítja meg?
A köröm tényleg erősödik?
A haj és a köröm gyorsabban fog nőni?
A haj mennyi idő alatt lesz tőle fényesebb, ha egyáltalán tényleg fényesebb elsz?
Köszönöm ez megnyugtató!
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert olvastam ilyet, hogy orvos szerint nem erősíti de az ismerősöm ismerősének a hugának az öreganyja azt mondta, hogy szőrösebb lett tőle...
Volt kérdés, hogy lehet-e tőle hízni
Ugye rá van rva, hogy a hajhullást megállítja akörmöt hajat erősíti...hogy dúsítja a hajat...
Gondoltam most minden kérdést felteszek egyhelyen:)
VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT! :)
Én 2szer csináltam végig a Revalid kúrát, ahogy kell.
Először megállította a hajhullást, de ennyi.
Másodszor a hajamra nem volt hatással, viszont tiszta szőrös lett a karom és a lábam de nagyon!
Akkor sorban válaszolgatnék: Tapasztalatom szerint nem éri meg rákölteni a 10ezreket, inkább orvoshoz kell fordulni aki szakszerűbb tanácsokat tud adni és talán olyan termékeket, amik biztosan hatnak.
Nekem megerősödött a szőr főleg a karomon (de csak a második kúránál volt jelentős) Amúgy több év eltelt a 2 kúra között.
Hízni lehet tőle a B vitaminok miatt, de én nem vettem észre, hogy híztam volna. Pedig így is nagyon kövér vagyok...
Hallottam, hogy aki reggel üres gyomorra veszi be annak éghet tőle a gyomra, erre figyelni érdemes.
A haj dúsabb lesz bizonyos embereknél, van akinek használ, van akinek nem. De a hajhullást azért valamennyire visszafogja egy időre.
Nekem nagyon gyenge a körmöm törik és hajlik is. Nem vettem észre különösebb változást, bár lehet...
Nem vettem észre, hogy a hajam jobban nőne, a körmöm lehetséges, de nem figyeltem.
A 3 hónapos kúra után fényesebb lesz a haj és egészségesebb, de annyira sokkal nem, csodát nem kell várni.
Én mindenesetre harmadszorra nem vágnék bele a revalidba.
én egy dobozzal szedtem végig, semmi hatása nem volt, sem a hajamra sem a szőrömre
Azután egyszer ajánlották a Biovanne-t, nem szőrösödöm tőle jobban, viszont nem hullik anyira a hajam mint azelőtt(idegeskedés miat volt, csak kicsivel volt rosszabb a normálisnál és nagyon lassan nőtt) gyorsabban is nő ettől, és a körmeim is erősebbek lettek, bár nem olyan feltűnően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!