Házi praktika pöttyök ellen (borotva miatt alakult ki)? Mit kenjek rá, hogy pár nap alatt elmúljon?
Figyelt kérdés
S.O.S. 2nap múlva ballagásra megyek,a lábam meg undorító,ráadásul szoknyába megyek...milyen tippetek van,ami -ha nem is tünteti el 2nap alatt az egészet,de halványítja- segít?Azon kívül h korrektor+alapozó és nem is gáz...mert sok van és azt mind lekorrektorozni sok idő,meg jobb lenne ha elmúlna...harisnya lesz rajtam,de átlátszik...S.O.S. segítsetek! :\'(2009. ápr. 28. 14:28
1/1 A kérdező kommentje:
ja egyébként próbáltam popsi krémmel,de nem használt.Este neogranormonnal kentem be,ez segíthet?Vagy körömvirágos krém?A méz tényleg jó a sebekre?Ha igen,akkor az is segítene ugye?
2009. ápr. 28. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!