Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek levágassam a hajam?

Szerintetek levágassam a hajam?

Figyelt kérdés

Kb olyan 60 centis hajam van . Derék felettig ér és ilyesmi hajat szeretnék . Szerintetek levágassam ?

[link]

2011. okt. 1. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is xD mondjuk nekem azért mert mindig elfekszem valahogy vagy nem tom és így kiáll a vége o.O
2011. okt. 2. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

NE,legyen már eszetek lányok hosszú haj az alap,le ne vágasd,nőiességed egyből eltűnik azt vágod.Nincs idő megcsinálni,ne hari de ez kamu,kelj fel 30 perccel előbb és csináld meg ennyi,és ne vasald,göndör haj gyönyörű.Pasiknak is ez jön be mármint a jobbik fajtának a hosszú derékig érő haj.Nekem is babrás mindig belőni a sérót de felkelek 30perccel előbb és ennyi,jó megjelenésért meg kell szenvedni ezt tanuld meg :)

24F

2011. okt. 2. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Lemaradt.

Rövid nem áll jól egy nőnek egyáltalán,egyből veszít a vonzerejéből az a nő akinek nem hosszú a haja,legalábbis nálam így van.

2011. okt. 2. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

NEHOGY LEVÁGASD! Nagyon szép hajad lehet *-*

+ha gyűrűs göndör, és levágatod olyan rövidre akkor az nagyon hülyén néz ki ha nem vasalod ki minden nap, akkor meg elfog égni a hajad.

2011. okt. 2. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
igen igen tudom én is :S . de amióta elkezdtem vasalni ( kb 3 éve ) azóta se olyan a hajam mint volt ha nincs megcsinálva vagyis csak simán göndören hagyom nagyon csúnya szállkás a vége meg ilyenek ezért gondoltam levágatom meg ilyenek . dee hát talán meggyőztetek :D köszönöm a válaszokat
2011. okt. 3. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor csak vágass a végéből, vagy hátközépig, esetleg picit rövidebbre érőt, de nehogy rövidet:| Gyönyörű a göndör haj, max felgumizod, még úgy is sokkal szebb, mint az egyenes... Ha törik a vége, vágass a végéből csak, vagy tényleg cska picit rövidebbet, szerintem tényleg mindeki megbánja, aki ilyen sokat vágat egyszerre...
2011. okt. 5. 18:37
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :)
2011. okt. 6. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!