Létezik göndörítő hajsampon?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van simító.De göndörítő hajsampon is van?Mert az én hajam egyenes...és nem nagyon szeretem..és nem akarom be daueroltatni mert akkor seprűs lesz meg stb.Ha folyton befonatom megtörik.Ha van és van közületek olyan aki használja: tényleg göndörít?2011. szept. 28. 15:48
1/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg
ez sokkal jobb és tartós én kipróbáltam és 3-4 napig benne maradt a göndörség
2/4 anonim válasza:
Hát szerintem biztosan létezik, nem tudom, de hogy hajformázóból van göndörítő, sőt lakkból, zseléből és wax-ból is az biztosan tudom. Szinte mindegyik nagy márkának vannak ilyen termékei.
3/4 anonim válasza:
van DM meny be ott egy tucat féle szokot lenni.
4/4 A kérdező kommentje:
ksyönöm a válaszokat.mit ír rajtuk?angolul mit szokott rajta íni úgyértem mert magyarul tudok olvasni xD
2011. szept. 29. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!