Hol lehet kapni végleges szőrtelenítő gépet?
Figyelt kérdés
Nem használtra gondolok.2011. szept. 28. 10:43
1/10 anonim válasza:
Sehol, mert ilyen nincs.Nincs végleges szőrtelenítés csak tartós.Gondolom nem vagy szakember, tehát Te meg főleg ne vegyél ilyeneket.Max epilátort.
2/10 anonim válasza:
Amúgy fodrász és kozmetakai nagykerben,de csak szakembereknek.
3/10 A kérdező kommentje:
normális válaszokat szeretnék,, pár hónapja lehetett kapni az Auchan-ban csak lemaradtam róla.
Olyan írjon már aki nem kioktat, hanem tudja hol lehet kapni.
2011. szept. 28. 11:22
4/10 anonim válasza:
Kizárt, hogy ilyen az auchanba lehetett kapni... max gyantázógépet
5/10 anonim válasza:
Nem kioktatás, hanem igazság.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem kizárt az Auchanos,mivel én a Metróban láttam ilyet.Az árára már nem emlékszek,pedig néztem,de olyan 100 ezer körül volt,ja és tartós szőrtelenítő volt ráírva.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ. a többinek: nyilván nem végleges a szőrtelenítés....de most nem a szóhasználaton kéne lovagolni. auchanban is kb 80ezer volt, megnézem a metroban hátha.ha nem marad a rendelés:)
2011. szept. 28. 14:19
8/10 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok,csak az engedélyek felmutatásával lehet plusz elekrokozmetikai ismeretet bizonyító papírral.Amit láttatok az nem a végleges szőrtelenítési gép.Ez nem új dolog,sok terméket is csak így lehet,ha igazolom,hogy kozmetikus vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
oké köszi, az nem gond, majd a bnőm felmutatja a papírját.de tuti nem fogok százezreket kifizetni azért amit otthon is meg lehet csinálni.:)
2011. szept. 28. 15:07
10/10 anonim válasza:
Ezzel egyetértek,csak kérd meg a barátnődet,hogy magyarázza el,nehogy baj legyen belőle!Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!