Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak otthoni "végleges"...

Vannak otthoni "végleges" szőrtelenítő gépek?

Figyelt kérdés
Olvastam róla mostanában hogy már dobott piacra pl a philips, meg a babylisstől van ilyen tappancsos, ami elektrolízissel működik, és tartós.
2009. ápr. 13. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A Philipsről nem nyilatkozom, mert azt nem használtam, viszont a Babylissről határozottan állíthatom, hogy semmit sem ér. Én is bedőltem sajnos a leírtaknak, mi szerint használatával a szőr könnyen és fájdalommentesen eltávolítható, és többszöri használat után majd vissza sem nő, bla-bla...Hát ez nem így történt, és kidobtam 20 ezer forintot az ablakon (akkor még annyiért vettem). De hülye voltam istenem! Tényleg nem használt, nem lehetett könnyebben eltávolítani a szőrt, nem is nőtt tőle lassabban, és nem is ritkult. Csak megbizseregtettem vele a lábam heti 3-4 alkalommal. :) Ha ilyenféle kiadásra készülsz mostanság, akkor én lebeszélnélek róla. Vegyél egy epilátort inkább, vagy ott van a gyanta. Ez tutira beválik.

Egyébként meg kíváncsian várom, van-e akinek bevált, vagy csak az én lábamra nincs hatással az elektrolízis. Pedig egyáltalán nincs erős szőrzetem. :)

2009. ápr. 13. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én is Babyliss ellen szólalnék fel.hasonló "eredménnyel" jártam mint az előttem szóló.egyszer viszont hallottam egy kozemtikust nyilatkozni ezekről és ő el is magyarázta hogy ezek miért nem hatnak a készülékek és hogy semmi értelme megvenni ezeket.a szakami magyarázatra pontosan nem emlékszem de meggyőző volt...
2009. ápr. 13. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
bocs az ut.előtti értelmetlen mondatért://// előző válaszoló
2009. ápr. 13. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valahogy így sejtettem én is! Azért kár h nem ilyen egyszerű.
2009. ápr. 13. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a 20.000 Ft-os gép el is hiszem,hogy nem jó.Túl olcsó.Pláne 2009-ben,amikor még nem volt ennyi fajta,mint most.A jobb minőségűek mindig drágábbak.Én általában a dolgoknál mindig a közép árkategóriát választom.Pld. vettem egy ellipszis trénert.Volt olcsóbb is,meg persze drágább is.Bár az enyém sem volt olcsó,de a közötte lévő árkategóriából választottam és jó is.Jól működik,csendes,több fokozatos,szóval jó.Anyumék szobabiciklit vettek,olcsót,pláne a Tescóból,hát olyan is az.Nagy túró! :) Szóval így van szerintem minden gépnél.A túl olcsó dolgok mindig gyanúsak nekem és többször rá is jöttem már,hogy azok olyanok is,mint az ára.Olcsó sz@r. .Egy Remington ipl 50-100 000 FT között mozog most.Akkor pár éve egy 20.000 FT-os semmit nem ért. :)
2013. júl. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!