Trajtzik kérdése:
Milyen szerrel jön le a dió barna festéke a kézről?
Figyelt kérdés
Citromlével, domestos-sal egyéb folteltávolítókkal nem jártam sikerrel2011. szept. 28. 05:46
1/8 anonim válasza:
Ha nem zavar nagyon, akkor várd meg, míg lekopik, mert komolyabb szerek ártalmasak lehetnek. Fodrászatban használt hidrogén pld. Ha ultra-derm és cif keverékével pár percig dörzsölöd, nem erősen, jelentős eredményt érsz el.
2/8 anonim válasza:
Üdv a klubban. :)
Az enyém is tiszta barna, akármivel sikáltam nem jött le. Pedig az ultrát én is kipróbáltam. Várd meg míg lekopik...sajna nincs más mód.
3/8 anonim válasza:
minden kézmosáskor dörzsizz kicsit habkővel
4/8 anonim válasza:
Nem igazán lehet leszedni, idövel lekopik.
Viszont egy tipp legközelebbre: mielött diót pucolsz, vegyél fel gumikesztyüt. Én már évek óta igy csinálom, mert a munkám miatt nem lehet a kezem foltos, elszinezödött.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajna 1 napom van arra hogy lekopjon. Szakács vagyok, ráadásul látványkonyhában.
2011. szept. 28. 07:57
7/8 anonim válasza:
Ja bocsi látom nálad nem segített, sajnos más módszert nem tudok.
8/8 anonim válasza:
probald naponta tobbszor fogkermmel bekenni hagyd azni es mosd le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!