El fognak tűnni valaha a térdeimről a barna foltok?
Figyelt kérdés
15 vagyok..és kicsikoromban eléggé borulos voltam:D.és sokszor a térdemre estem..lejött a bőr...a többit már tudjátok...és ez volt kb.10 éve...és még mindig foltosak ott a térdeim ahol elestem..:( lehet ellene tenni vmit?2009. ápr. 26. 22:50
1/5 anonim válasza:
Semmit. Ezek a foltok /hegek/ örökre ott maradnak. Dehát a térd egy nem annyira lényeges testrész, milrt foglalkoztat ez ennyire. A térd ráncossága ellen se lehet tenni, ezért a bulvárlapok előszeretettel mutogatják a korosabb szinésznők agyonráncosodott térdeit.
2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért érdekel,mert ha felveszek szoknyát(persze alá harisnyát) akkor is látszik...és zavar..
2009. ápr. 26. 23:12
3/5 anonim válasza:
Max plasztikai sebészi beavatkozással.
4/5 anonim válasza:
Plasztikai sebésznél van jobb módszer is. Bármilyen testápoló segíthet a térdene lévő barna foltokon. Nekem is ez volt és egyszer kipróbáltam, gyakran bekentem és szép, selymes és a barna foltok is eltűntek. Próbáld ki bátran.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,ki is próbálom : )
2009. ápr. 28. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!