Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajleszívatás úgy körülbelül...

A hajleszívatás úgy körülbelül milyen árban van?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
egy borotvával ingyen
2011. szept. 26. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezektől függ:

- mivel csinálja (Oxy eload, Effassor, oxi por, Color B4, stb.)

- milyen munkadíjjal dolgozik

- mennyi munka lesz vele, azaz milyen hosszú a hajad, milyen ellenálló, milyen vastagszálú, milyen színről akarod, milyen színre akarod

- pesti vagy vidéki fodrászat

- tanuló vagy profi fodrász

Hát, nekem feketéről lett szőke, Oxy Reload-dal, profi fodrászcsaj csinálta, cirka negyvenezer. Egyetlen centit sem kellett vágni belőle (hátközépig ér), háromszor voltam, mindháromszor tizensokat fizettem.

2011. szept. 26. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Feketéből lettem szöszi:) alkalmanként 4 ezer forintot fizettem, először barna lettem, utána attól egy fokkal világosabb barna, majd legközelebb szöszi melírt tettünk bele, csodás hamvasat. De összességében inkább szöszi vagyok, mint barna. Nyíregyházán csinálta egy fiatal fodrászcsaj. Vállig ér a hajam, max. 3 centit vágott, de az már amúgyis ráfért.
2011. szept. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!