Miért jön ki mindig pattanás a szám felett?
Figyelt kérdés
az emésztésem rendben van!próbálok mindig egészséges ételeket enni,de mostanában azt vettem észre hogy az orrom szám között pattik jönnek ki,mire elmúlik az előző jah végülis a helye ott marad már jön is az új ,kozmihoz is járok:((mi lehet a gond? milyen vizsgálatokra menjek? most nem a bőrgyógyászra gondolok ,ahol csak külsőleg kapok rá krémeket szárítókat, jah és fogigátlót biztos nem szednék,szeretném megtalálni az okát...2011. szept. 25. 22:05
1/4 anonim válasza:
ne nyúlj hozzájuk! nekem is pont ez van, én is meglepődtem. bár nekem nem pattanás, hanem ilyen kis dudor félék. Azt hittem herpesz, de az enyém nem az.
2/4 A kérdező kommentje:
nem nyúlok az arcomhoz !!
amúgy nem látok benne fehér gennyet , hanem piros pici dudor nekem is ,kinyomhatatlan!
2011. szept. 25. 22:15
3/4 anonim válasza:
Nem nyúlsz az arcodhoz? Miért? Harap?
Aúgy valami fertőtlenítószer kéne rá, és nem ezek a bolti f*szságok, hanem gyógyszertári....Talán a gyógyszertáros is tud segíteni, de a bőrgyógyász biztosan, de lehet hogy ha kis denaturált szesszel áttörölgeted naponta egyszer az is segít.
4/4 A kérdező kommentje:
este reggel megmosom az arcomat lemosom a sminket a szememről ,de próbálok nem nyúlni az arcomhoz "koszos" kézzel nehogy elfertőzödjön, jaj én már a bolti és gyógyszertári kencékben nem hiszek!!! nincs olyan krém vagy szárító tonik amitől elmúlna:(( annyit próbáltam már !belülről jön szerintem!!
2011. szept. 25. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!