Izzadás! Mit csináljak vele?
Mostanában nagyon nekiálltam izzadni, nem tudom mitől! Nem merek színes ruhákat felvenni, mert meglátszik nagyon! :'(
14,5/L
Az izzadás természetes dolog, izzadni KELL!!!
Ez egyáltalán nem ciki, normális, természetes folyamat.
Nem az a ciki, ha foltos a hónod alja, hanem ha büdös vagy, válasz olyan dezodort, ami a tejsavas erjedést (amitől büdös vagy) meggátolja.
Nem az a ciki, ha foltos a hónod alja, hanem ha 10 év múlva leműtik az egyik melledet egy daganat miatt, mert az izzadásgátló sz@rok nem engedték ki a sok méreganyagot, és ott rakódtak le a lágy részeken... (Ma Magyarországon minden 5. mellevétel az izzadásgátlók miatt kialakult daganatok miatt történik..)
Ja és a sok alumínium-foszfát sem tesz jót, ami az izzadásgátlókban van...
De mindenki azzal keni magát, amivel akarja.
Üzenném 81%nak!
Most nagyon okosnak hiheted magadat, de ha valaki szembejönne aki le van izzadva, akkor eléggé elkerülnéd..! Arról nem beszélve,hogy nagyon rossz úgy a közérzete is az embernek,hogy le van izzadva.. Szóval erről ennyit..
Egyébként én sem tudok vele nagyon mit csinálni..:\ Már kb. az összes dezodort kipróbáltam de még kutakodok hátha találok valami normálisat, ami hatna.. Valamint megyek bőrgyógyászhoz,hátha mond valami jót rá..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!