Mit csináljak ha lány létemre szőrös a hátam?
Figyelt kérdés
Szóval az a baj,hogy szőrös a hátam,és a derekam is.Ezek ilyen szőkés szőrök,de a barna börőmön még jobban látszódnak.Ha felveszek egy olyan felsőt amiből kint van a hátam,azonnal észrevehető.Egyébként máshol is szőrösebb vagyok,has,fenék,comb,de ott tudok epilálni.Most mit csináljak?Nem akarok szőrteleníteni,mert akkor mindig kéne.A pasikat mennyire zavarja?Nem visszataszító?Fiúk válaszát is várom.2009. ápr. 26. 08:59
1/9 anonim válasza:
Kicsit meglepő de szerintem nem visszataszító, pasi vagyok de engem nem zavar
2/9 anonim válasza:
Én is szőrös vagyok mindenhol,de a páromat nem zavarja.Vagyis nem tett megjegyzéseket.Ha szeret akkor így szőrösen is szeretni fog.Ha komolyak az érzései akkor nem azzal fog foglalkozni hogy éppen milyen szőrös vagy.
3/9 anonim válasza:
Ja és már 3éve 1ütt vagyunk,ha zavarná már biztos szólt volna,vagy pedig más lányt keresett volna.
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a "szőrös" lányok,bocs érte.De ez csak a saját véleményem.A szökés,alig látható pihés szőr még elmegy,de a dúsabb,láthatóbb szőr elég gáz!
Bár sok férfinek kifejezetten ez tetszik!Te döntöd el melyik rétegnek akarsz tetszeni.Azoknak akiknél bejön,vagy akik visszataszítónak tartják a "szőrt"?
34/f
5/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha szeretem a lányt.
Nem állhat közénk az, hogy szőrösebb.
6/9 anonim válasza:
Ha szeretem engem se zavarna,csak általánosságban írtam!
Mivel gondoltam,nem csak a szerelme véleménye számít.Mert strandon,fürdőruhában azért többen is láthatják,nem csak a kedvese.
34/ff
7/9 anonim válasza:
nekem is szőrs a hátam és a derekam, nem rég kezdtem el ott epilálni. Kicsit fáj de hozzá lehet szokni.
8/9 tade válasza:
Szia nekem is szoros a hatam, csak en vilagos boru vagyok, es sotet szorszalak eleg jol latszanak :D En mar nagyon regota gyantaztatom, es semmi bajom nincsen, nem lett surubb. Ha nincs idom gyantaztatni, a paromat kerem meg, hogy epilalja le nekem, mert hatul nincsenek szemeim :)
9/9 anonim válasza:
Nekem exem háta volt szörös... hát azt mondom... boa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!