Lány vagyok és szőrös a mellkasom! Miért? És Mit
csináljak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 08:23
1/10 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok:(.Én nem tudok mit kezdeni vele,ha borotválnám még rosszabb lenne.De én is várom a tanácsokat
2009. jún. 14. 10:35
2/10 anonim válasza:
nekem csak ha pár pihe van akkor leepilálom és jósokáig nem nő vissza nem fáj annyira mint lábon :)csak piros lesz kenjétek neogronormonnal vagy hintőporral
2009. jún. 14. 12:52
3/10 anonim válasza:
nekem is van pár szál de én gyantázom vagy epilálom...
egyáltalán nem fáj.
2009. jún. 14. 19:35
4/10 anonim válasza:
Nem lehet hogy hormonprobemaid vannak?
2009. jún. 14. 21:03
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... de lehetséges, mert szerintem rendellenesen szőrös vagyok...jó nem annyira mint egy férfi de hát...
de egyébként hormonproblémákkal mit lehet kezdeni?
2009. jún. 14. 23:10
6/10 anonim válasza:
Szerintem nőgyógyászhoz kell menni és az megállíapítja, h hormonzavarod van, vagy nálad ez a normális. Enyém is olyan, de én nem mentem dokihoz, szerintem ilyen géneket örököltem. Lehetne rosszabb is... Én epilálom.
2009. jún. 14. 23:43
7/10 anonim válasza:
Mindenkié szőrös, hiszen emlősök vagyunk.
A lényeg az, hogy mennyire vagy szőrös. mellkason a nőkre a pihés, szinte láthatatlan szőr a jellemző, de nagyon befolyásolja, hogy nem borult-e fel a hormonháztartásod vagy hogy alapból mennyi tesztoszteront termel a szervezeted (igen, minimális mennyiségben nőkben is jelen van, a mellékvesékben és a petefészekben is termelődik) ez is egyedi, ugye, szóval lehet, hogy nálad ez a normális, de persze könnyen lehet hotmonprobléma is. Mindenképpen kéne egy hormonszint-ellenőrzés, vagyis nőgyógyász és utána vérévtel.
2009. jún. 15. 00:48
8/10 anonim válasza:
nekem is vannak sajnos ilyen problémáim. én szőkítem.. az epilátor ott nagyon fájna, és a csipeszhez meg túl sok van.
2009. szept. 26. 22:54
9/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, bár nekem szinte az egész testemen sok szőr van. Nem szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, mert nem hiszem hogy naponta járkálnak hozzá ilyen ősemberek. Szóval én takarom ahogy csak tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!