Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet kezdeni ezzel a...

Mit lehet kezdeni ezzel a póthajjal?

Figyelt kérdés

[link]

Kaptam az unokatesomtol egy 43cm-es gyönyörű, dus, festetlen, és nem széttört hajat. Felszeretném magamnak tetetni, viszont nem tudok erről a témáról SEMMIT. Varratni szeretném, viszont nem tudom mennyibe kerül az, hogy megcisnálják olyanra, hogy ne hulljon szét(szoval még nem tetetném fel, csak így össze"fűzetném" mint a képen:

[link]

Vagy akkor fűzik össze így, mikor felteszik? Vagy hogy?:) válaszaitokat nagyon köszönöm. Menni fog a zöld kéz:))

2011. szept. 24. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem olcsó mulatság az biztos főleg hogy számolnod kell azzal is hogy 2-3 hónaponként újra kell rakatni mert lenő!

[link]

Legalul vannak a felhelyezési árak!

2011. szept. 24. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Hajtresszelésre keress rá.
2011. szept. 24. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy egy sor felrakása 3500ft itt...ebből szerintem lenne olyan, 3-4 sor..az olyan 12 ezer.viszont azt nem tudom, hogy így összefüzni mennyibe kerül. a haj tresszelés ezt "takarja"?:)
2011. szept. 24. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, az a hajstresszelés..

Amúgy kellékesben lehet venni igazi hajat, hosszút, 5500-ért láttam, és az csatos, bármikor kiveheted. S nem látszik ki a csat, teljesen eredetinek tűnik. Tehát inkább próbálj ki egy ilyet, mert a te ötleted drága lenne, s lehet meg is únnát egy idő után. amúgy a felvarrt haj nem is olyan kényelmes. rossz mosni, szárítani. Pláne, ha már kicsit kezd lenőni ahaj, mert akkor ugye a varrás is lejjebb csúszik és csak beleakad a kezed ha dobálod a hajad..

2011. szept. 27. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj be egy jobb fodraszatba es mutasd meg...
2011. szept. 27. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!