Kicikizni való ha egy lány nem szőrteleníti le a karját?
Ti szoktátok lányok?Ill. férfiaktól érdekelne ők néznek e ilyesmit.Természetesen más helyeken leszedem de a karon nem mert egy az h macera a másik meg h sokkal jobban megerősödik borostás lesz stb ha leborotválnám vagy legyantáznám(mind2őt próbáltam)...
amúgy nem sűrű változat és nem is túl feltűnő de volt már olyan tapló aki beszólt emiatt.Én nem fogom ezek után sem de érdekelnének a vélemények.
Fú, ismered Alyssa Milanót a Bűbűjos banyákból? Hát, még a filmen is átjött a prémes keze, ő annyira szőrös. Pedig csinos, igényes nő, és biztos pénze is lenne leszedetni.
Én régebben mindig leepiláltam, aztán rájöttem, hogy nem érdekel annyira a dolog, úgyhogy hagyom a fenébe, főleg most, hogy nem is látszik hosszú ujjúban.
Nekem volt barátom, aki ezzel szekált (dobtam), a férjemet nem érdekli az sem, ha a lábam nem frissen borotvált.
nem! Kivéve ha dzsumbuj!
Nekem is van szőr rajta, szőkésbarna vékony szálú. Hát nem vagyok hülye hogy még ott is szőrtelenítsem! Nekem is beszóltak egyszer, de az egy szellemifogyi volt, úgyhogy nem is hallgattam rá. Na megtudom én határozni hogy szőrös-e a karom.
Nekem is Alyssa Milano szőrös karja jutott eszembe:)
Na az már szőrös!
Ha lejjebb mész és rákattintasz a képre akkor láthatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!