Először megyek szoliba menyi időre éredemes mebenni így? Ill menyire látszik a hatás? (nem vagyok nagyon barna bőrü de könnyen barnulok) és be kell kennem magam valamivel előtte? és gondolom ott meztelen kell lenni vagy nem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 22:12
1/6 anonim válasza:
Elöször 5 percre menj, aztán fokozatosan növeld az idöt. Sajna azonnali hatást nem nagyon fogsz észlelni, kivéve, ha akkor cserélték a csöveket:D Fokozatosan alakul ki a barnaság. Viszont az egyik ismerösöm elöször hamar lebarnult, de már 2 hónapja rendszeres jár és nem barnul tovább:S Én kimentem 1 hétig mindennap napozni, és barnább vagyok, mint ö:S
2/6 anonim válasza:
ja és igen, mesztelen ha csak nem akarsz bugyi és melltartó vonalat:P Befújhatod elötte magad kifejezetten szolis sprayvel, dm-ben lehet kapni!
4/6 A kérdező kommentje:
aha köszi!!szóval nem nahyon látszik első alkalommal?!!mondjuk ez lehet bőrtipustól is függ!!egyik ismerősöm 8 percre ment előzször és leégett ő is mondta h előzször kevesebbre kellett volan!!
2009. ápr. 24. 23:22
5/6 A kérdező kommentje:
de mondom nem vagyok tipikusan barna bőrű úgyértem télen (sajnos:S:P) de nyáron jó le bírok barnulni!!
2009. ápr. 24. 23:24
6/6 anonim válasza:
A lehető legrövidebb időtartalomra menny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!