Szerintetek nagyon gáz egy fiún a stria? (lányok írjanak)
A stria a hízástól van és amúgy nem hiszem, hogy bárki megszólna ezért, a legtöbb embernek életében legalább egyszer-kétszer előjön ez a probléma és nem feltétlenül azért, mert kövér... Én pl modell alkatú lány vagyok, 43 kiló, szóval senki nem mondhatja, hogy bármi felesleg is lenne rajtam (sőt, de néha örülnék, ha lenne), mégis volt már olyan, hogy a mellemen, csípőmön volt stria, ami ugyan halvány volt és nem túl nagy, de évekig látszott...
Attól van, hogy lazább a bőröd szerkezete és könnyen tágul, mint a nőknek, de egyébként egyáltalán nem ritka ez a férfiaknál sem. Nekem volt olyan pasim, akinek szintén volt, de amikor olyan a szituáció, hogy már az ilyenek is előkerülnek, akkor ez számít a legkevésbbé, legfeljebb a stria is kap egy puszit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!