Hol lehet venni olcsón póthajat?
Figyelt kérdés
Vállig érő sötétbarna, hullámos hajam van.Sajnos azt vettem észre, hogy nem nagyon nő mostanában,ha nő is az meg törik, és így le kell vágni.. pedig nagyon szeretnék hosszú hajat.Ha esetleg lenne valakinek akinek hasonló haja van, és elszeretné adni akkor megegyezhetnénk.. Ja igen és még egy kérdés.. szerintetek minden lány/ nő akinek póthaja van, ribancosan néz ki?2011. szept. 15. 18:49
1/3 anonim válasza:
ebay-en érdemes szétnézni (nem szeretsz neten rendelni, megértem, de ez a legolcsóbb megoldás)
Miért nézne ki ribancosan? Ha jól van feltéve, akkor észre sem lehet venni hogy póthaj... :)
2/3 anonim válasza:
Én is szeretnék ugyanez a probléma,hogy nem nől rendesen.Egyáltalán nem ribancos.Előbb rontják el a hajszínt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. szept. 16. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!